MENU

Masser af gratis børnestævner

Et Jyske 3-bold Storstævne er fyldt med bande-fodbold, tivoliaktiviteter og hygge for hele familien. Sæsonen starter i Mejrup og Stautrup henholdsvis 21. og 25. maj. Se hele programmet for sommerens syv stævner spredt over hele Jylland for årgang 2006-2012.

Foto: Keld Bøgh, Kolt/Hasselager IF
Kom gratis til Jyske 3-bold Storstævne 7 steder i Jylland (foto: Keld Bøgh)
 


Aktiviteter og konkurrencer. Flotte medaljer. Gratis kaffe til de voksne.

Nå ja, og så er et Jyske 3-bold Storstævne også 2 timers fantastisk og intensiv børnefodbold tre mod tre på baner med bander omkring! Det er slet ikke så ringe endda.

Alle fodboldglade børn i årgangene 2006-2012 kan godt begynde at glæde sig. Solen og sommeren lader måske nok vente på sig rent vejrmæssigt, men det er lige straks tid for det store fodboldtivoli - også kaldet Jyske 3-bold Storstævner!

Ta' endelig forældre og søskende med, der er masser af aktiviteter og konkurrencer også uden for fodboldbanerne - og det er helt gratis! Der er garanti for flotte medaljer til alle deltagende spillere.

Find stævnet nærmest dig
 
Mejrup GU
v/Holstebro starter det allerførste storstævne op søndag den 21. maj skarpt forfulgt af Stautrup IF på Aarhus-kanten, der er værtsklub for stævnet Kristi Himmelfartsdag den 25. maj. Meld til med det samme - det er helt gratis at deltage og du kan tilmelde pr. mail (oplys blot årgang, køn og kontaktinfo).

Der er også stævne hos Kolding IF lørdag den 10. juni, mens Skovlund IF mellem Grindsted og Varde slutter forårssæsonen af søndag den 11. juni.

Der er åbent for tilmelding til alle stævner - både via KlubOffice og pr. mail. Det er helt gratis at deltage - se meget mere om de jyske storstævner her.

Sådan ser stævneplanen ud for Jyske 3-bold Storstævner i 2017:
Dato: Arrangørklub:
21. maj
Mejrup GU
25. maj Stautrup IF
10 juni Kolding IF
11. juni
Skovlund IF
27. august
Bangsbo Freja
2. september Grenaa IF
10. september
Viborg Nørremarken


Et Jyske 3-bold storstævne varer op til en hel dag - afhængig af antal tilmeldte hold, og set-up’et - som fylder en hel 11-mandsbane - består blandt andet af 14 baner med bander samt supplerende sjove aktiviteter. Hvert hold spiller i en periode på to timer og både før og efter kan holdet og alle tilskuere tage del i alle udenoms-aktiviteterne.

I Jyske 3-bold spilles der tre mod tre, og banernes udformning indbyder til masser af driblinger, finter og skud på mål - helt i tråd med DBU's fodboldkoncept, Holdninger & Handlinger.

Man kan læse mere om storstævnerne på Facebook og på jyske3bold.dk.

Det er gratis at deltage, og i år er storstævnerne et tilbud til alle glade fodbolddrenge og piger i følgende årgange: 2008, 2009, 2010, 2011 og 2012. Det vil sige fra U5 til og med U9 i foråret - og fra U6 til og med U10 i efteråret (samme årgange som i foråret - efter sommerferien ændres u-betegnelsen blot). I foråret gælder tilbuddet også for U10 og U11 Piger, mens det i efteråret hedder U11 og U12 Piger - altså årgang 2006 og 2007.
  

Log ind