MENU

Blodige modspillere tog sammen på sygehuset

To Serie 3-spillere fra henholdsvis BV Oksbøl og Skovlund IF knaldede hovederne sammen i en hovedstødsduel i holdenes indbyrdes topopgør. Og så tog de på sygehuset sammen.Man kan godt smile selv om man er modstandere og netop har fået lappet et hul i hovedet. Foto: Privat
- Selvom vi er rivaler og pt. ligger tæt i toppen, så kan vi godt grine sammen. Og det er en af grundstenene i breddefodbold.

Sådan fortæller Thomas Mortensen fra Oksbøl BV dagen efter han sammen med en spiller fra Skovlund IF måtte en tur på Grindsted sygehus efter, at de to havde slået hovedet efter en hovedstødsduel efter bare fem minutter af de to holds indbyrdes opgør i Serie 3, pulje 44.

De to højeste på langs

At det var Thomas Mortensen og den pågældende Skovlund IF-spiller, som slog hovederne sammen var ikke helt tilfældigt. Det var nemlig en duel mellem banens to højeste spillere. Og begge måtte ned og bide i græsset med blodet løbende fra hovedet.

- Bolden blev slået indover, og hovedstødsduellen ender udi, at vi knalder hovederne godt og grundigt sammen, fortæller den uheldige BV Oksbøl-spiller.

- Efter nogle minutters spilstop bliver vi så kørt på sygehuset og bliver lappet sammen af den samme ”redningskvinde”, lyder det fra den store Serie 3-spiller, som trods hovedlapningen vil huske kampen for den positive alliance med modspilleren.

Kampen sluttede i øvrigt 2-1 til BV Oksbøl, hvilket ikke ændrer på, at de to hold ligger et og to i tabellen. De to hold mødes igen den 2. juni.


Log ind