Region 1: Nyt ansigt i bestyrelsen

Karsten Elkjær fra Hadsund Boldklub blev på tirsdagens årsmøde i Aalborg valgt ind i DBU Jylland Region 1’s bestyrelse, hvor han afløser Thomas Jensen.

foto: Ina Tofterup, DBU Jylland Kommunikation
Karsten Elkjær, Hadsund Boldklub, blev tirsdag aften valgt ind i DBU Jylland Region 1's bestyrelse. (Foto: Ina Tofterup)


Region 1’s bestyrelse er de nordjyske fodboldklubbers fælles stemme.

Og den stemme blev finjusteret en smule på onsdagens årsmøde i Aalborg.

Her blev Karsten Elkjær fra Hadsund Boldklub nemlig valgt som nyt bestyrelsesmedlem i stedet for Thomas Jensen, der i henhold til DBU Jyllands love ikke kunne genopstille på grund af den såkaldte 70 års grænse.

Mangeårig indsats

Thomas Jensen – der desværre ikke kunne være til stede på årsmødet, da han var på Grønland – blev valgt ind i Region 1’s bestyrelse i 1989, først som sekretær og siden som kasserer.

Derudover har han været medlem af DBU’s repræsentantskab siden 1990. Sideløbende er det blevet til en uvurderlig indsats for Storvorde/Sejlflod Boldklub, hvor han har virket siden 1974 og bestridt en lang række hverv

Aktiv i lokalområdet


Det nye medlem af regionsbestyrelsen, Karsten Elkjær, er 51 år, PR-ansvarlig i Hadsund boldklub – tidligere medlem af både hovedbestyrelse og fodboldbestyrelse i klubben, aktiv lokalpolitiker og næstformand i Idrætsrådet i Mariagerfjord kommune.

Udover nyvalget af Karsten Elkjær var der genvalg til bestyrelsesmedlemmerne Jørgen Staun og Christian Fynsk.

Regionsformand Kristian Nørgaard Thomsen og bestyrelsesmedlemmerne Henrik Sloth og Søren Larsen blev alle valgt for en to-årig periode i 2016 og sidder derfor yderligere et år.


Log ind