Måned

Region 3: Ung ildsjæl løfter hel pigeafdeling

Niklas Pontoppidan Jakobsen modtog prisen ”Årets Ungleder 2017” til DBU Jylland Region 3’s årsmøde i Brædstrup. Den unge trænerildsjæls hjerte banker for pigefodbold, hvor han yder et kæmpe stykke arbejde.

Læs nyheden

Region 3: Gert gør forskellen i Hadsten SK

I Hadsten SK har de en trofast mand, som aldrig siger nej til en opgave – og sådan har været siden 2006. Gert Jensen er klubbens mand, og han er fortjent modtager af Jyske Banks og DBU Jylland Region 3's ”Gør en forskel-pris 2017”

Læs nyheden

Region 3: Seest hædret for mangfoldigheden

Der er plads til alle i Seest Boldklub og fokus på værdier som sammenhold, ligeværdighed og respekt. Torsdag aften blev klubben kåret til "Årets Fodboldklub 2017" i DBU Jylland Region 3.

Læs nyheden

Region 3: Sådan gik det forslagene i Brædstrup

En ny afviklingsform gav dynamik og energi til debatten på Region 3's årsmøde i Brædstrup torsdag aften, hvor der bl.a. blev diskuteret holdkort, årgangsinddeling og 28-dagsregel.

Læs nyheden

Ustabil telefonkontakt til DBU Jylland

På grund af skift af telefonsystem er telefonkontakten til DBU Jylland i dag lidt ustabil. Send gerne en mail og vi ringer dig op.

Læs nyheden

Her prøver Serie 3-målmand kræfter med en superliga-træning

Martin ”Fiskesø” Nielsen er, hvad mange nok vil betegne som en klassisk seriemålmand. Til dagligt spiller han spiller han Serie 3 i Strandby IF - men hvordan vil det gå ham, når han træder direkte ind i en superliga-træning? Se videoen her.

Læs nyheden

Reformer i breddefodbolden?

DBU Jylland og de øvrige fem lokalunioner i dansk fodbold har siden 2015 set nærmere på mulighederne for reformer af breddefodboldens struktur. På regionernes årsmøder vil klubberne blive bedt om at give opbakning til den videre proces.

Læs nyheden

Søges: Medarbejder til Region 1

DBU Jylland søger en koordinator til vores fodboldkontor på Hornevej i Aalborg, hvor Region 1 har til huse sammen med bl.a. AaB.

Læs nyheden

Bliv klogere på forslagene om U16 og U17 Drenge

DBU Jylland fremsætter på regionernes årsmøder to forslag vedrørende U16 Drenge- og U17 Drenge-årgangene. Her kan du blive klogere på fordele og ulemper i de to forslag.

Læs nyheden

Holdkort skal også udfyldes indendørs

For alle hold fra U13 og opefter i både indefodbold og futsal er udfyldelse af digitalt holdkort obligatorisk. Bemærk, at der skal udfyldes holdkort til hver kamp og ikke kun et til stævnet. Der kan dog nemt kopieres.

Læs nyheden

Log ind