Måned

Her er efterårets mest scorende seriespillere

Mål, mål og atter mål. Som altid har der været god gang i målscoringen i de jyske serierækker. Men hvem har fundet vej til netmaskerne flest gange? Vi har lavet en oversigt ud fra jeres indrapporterede kampfakta i DBU’s Fodbold-app.

Læs nyheden

Se Superliga-scout vurdere Serie 3-spillere

Chefscouten for Superligaklubben Randers FC, Rasmus Bertelsen, er taget med til Serie 3-kamp mellem IHÅ Galacticos og VRI for at se, om der skulle være et uopdaget talent.

Læs nyheden

Eufori efter vild afslutning i Serie 2-pulje

En lang række jyske fodboldhold har i denne weekend kunnet fejre oprykning. Jubelbrølet var måske alligevel størst hos Ammitsbøl/Egtved i Serie 2.

Læs nyheden

Uge 45: Her er toer-oprykkerne

De jyske serie-rækker er nu færdigspillede, og regnskabet er gjort op. Se om dit hold klarede paragrafferne.

Læs nyheden

Nu kan din klub ansøge om ø-rejsetilskud

DBU Jyllands medlemsklubber kan igen i år ansøge om økonomisk tilskud, hvis et eller flere af foreningens ungdomshold har haft rejser til eller fra Fanø, Læse eller Samsø i forbindelse med DBU Jyllands turneringer.

Læs nyheden

Fra Old Trafford til Serie 4

For bare fire måneder siden spillede Jens-Kristian Sørensen playoff-kampe om at komme i Superligaen med Vendsyssel FF. Og han har tilmed prøvet at spille på Old Trafford. Nu tørner han ud for barndomsklubben i Serie 4.

Læs nyheden

Her er forslagene til årsmøderne

Skal drenge kunne spille seniorfodbold allerede som 15-årige? Skal et ikke udfyldt holdkort medføre tabt kamp? Og skal de to-årige årgange i børne- og ungdomsrækkerne genindføres? Det er nogle af de spørgsmål, som de jyske klubber skal forholde sig til på regionernes årsmøder senere på måneden.

Læs nyheden

Log ind