Region 1: Frivillig blæksprutte er uundværlig

Ib Sørensen fra Flauenskjold IF har igennem en årrække været et forbillede for klubbens medlemmer og andre frivillige. Tirsdag modtog den nordjyske ildsjæl ”Gør en Forskel”-prisen ved DBU Jylland Region 1’s årmøde.

- Han er en kæmpe inspiration og et forbillede for andre frivillige, lyder det bl.a. i indstillingen fra Flauenskjold IF til ”Gør en Forskel”-prisen.

Siden 2005 har flittige og vellidte Ib Sørensen huseret i den nordjyske klub, nærmest som en art frivillig blæksprutte med hovedvægten på ungdomsarbejdet.

Ungdomspillere fortsætter på grund af Ib

I Flauenskjold er der et trygt og godt socialt miljø i ungdomsrækkerne med plads til alle. Og det er i allerhøjeste grad Ib Sørensens fortjeneste.

Han har gået forrest det succesfulde klubsamarbejde med Dybvad og Hørby fra 00’erne og han har haft overskud til selv at være træner for en række ungdomshold. Det er også ham, der står bag traditionen med at sende ungdomshold af sted til stævner, hvilket både spillere og forældre bakker solidt op om.

Ungdomsindsatsen har også båret frugt længere oppe, idet medlemstallet i seniorafdelingen stabilt kryber opad i takt med, at ungdomsspillerne fastholdes i klubben, også i senior-årene. Ib er rykket med i seniorafdelingen og kan fra den kommende sæson også føje titlen ”kampfordeler” til det efterhånden omfattende visitkort.

Tillykke til Ib Sørensen


Ib Sørensen modtog ”Gør en Forskel”-prisen overrakt af Lotte Foged fra Jyske Bank og Kristian Nørgaard Thomsen, formand for DBU Jylland Region 1.

Sammen med den fine anerkendelse følger et diplom, en termokande og 4.000 kroner.

Log ind