Region 2: Flot pris til kraftværk fra Ans

Tom Sørensen har gjort en forskel for Ans IF i snart 40 år. Mandag aften fik han en flot hæder på DBU Jylland Region 2's årsmøde i Aulum.



Tom Sørensen (i midten) modtog mandag aften Jyske Banks og DBU Jyllands Gør en forskel-pris. Prisen blev overrakt af DBU Jylland Region 2-formand, Johanne Berg (tv.) og Nicolai Bue fra Jyske Bank (th.) Foto: Sidsel Reitz Krarup


”Jeg har utrolig svært ved at nævne alt det, som Tom har gjort. Han begyndte jo i klubben ét år før, jeg blev født”.

Paw Nielsen er fodboldformand for Ans IF, og han er ”bare” sidst i 30’erne. Derfor var det lidt svært for ham at remse alle hvervene op, da han ville indstille klubbens mangeårige kampfordeler og frivillige ildsjæl Tom Sørensen til Jyske Banks og DBU Jyllands ”Gør en forskel”-pris.

Tom Sørensen har nemlig ydet en bemærkelsesværdig stor indsats for den midtjyske fodboldklub siden slutningen af 1970’erne.

Træner, formand og kampfordeler

Det var en tydeligt stolt Tom Sørensen, som modtog den flotte hæder mandag aften i Aulum.

Og der er ingen tvivl om, at der er tale om en mand, som virkelig formår at gøre en forskel i fodboldklubben.

Han startede allerede i 1978 som fodboldtræner i klubben, og efterfølgende har han haft så tunge poster som formand og kampfordeler. Sidstnævnte er han stadig den dag i dag.

Herudover har han taget sig af løst og fast, og har f.eks. trådt til, hvis der skulle dømmes kampe eller flyttes kampe.

- Han er altid så venlig og løser altid vores udfordringer med et smil. Af og til tænker jeg, at han må være verdens mest tålmodige menneske, forklarer Paw Nielsen om det frivillige kraftværk.

Tom Sørensen modtager sammen med æren et diplom, en termokande og 4000 kroner.

Log ind