Region 3: To nye ansigter i bestyrelsen

Rene Johansen fra Hinnerup og Morten Møller Pedersen fra Seest blev på Region 3’s årsmøde i Brædstrup torsdag aften valgt ind i regionsbestyrelsen. Til gengæld trådte Morten Wind Lübker efter eget ønske ud.



Sådan ser DBU Jylland Region 3's bestyrelse ud efter årsmødet i Brædstrup torsdag aften. Fra venstre: Bent Villumsen, Anne Andersen, René Johansen, Søren Juul, Claus Warming, Morten Møller Pedersen og Rasmus Johansen. (Foto: Bob Gisselmann)


De øst- og midtjyske fodboldklubber valgte på årsmødet i Brædstrup torsdag aften to nye medlemmer til DBU Jylland Region 3’s bestyrelse.

Det drejer sig om René Nørgaard Johansen, tidligere formand i HOG Hinnerup, nuværende formand for DBU Jylland Region 3’s Ungdomsudvalg (har været medlem siden 2014), ligesom han er formand for AGF’s Advisory Board (et samarbejdsudvalg imellem AGF og de tilknyttede samarbejdsklubber).

Den 46-årige østjyde – der arbejdsmæssigt er salgschef i Scan Shipping A/S – lægger ikke skjul på, at det primært er ungdomsarbejdet, som han brænder for.

Seest-leder valgt


Han får følgeskab af Morten Møller Pedersen, 43 år, Seest Boldklub.

Morten er fodboldformand i Seest Boldklub og har været det i omkring 10 år. Inden da var han med til at starte seniorudvalget op i klubben og har gennem årene været rundt i alle grene af klubben. I øjeblikket er hans primære opgaver sponsorater, handicapfodbold, events samt et nystartet ungdomsudvalg.

DBU Jylland-arbejdet er dog ikke helt ukendt for Morten Møller Pedersen. Han har de seneste to år været med i udviklingsgruppen under seniorudvalget, samt en følgegruppe for projektet, Bevæg Dig For Livet, som gennemføres i samarbejde med DGI.

Afsked med Morten Lübker

Årsmødet i Brædstrup blev til gengæld en i hvert fald foreløbig afsked med fodboldformand i Søften GF, Morten Wind Lübker, der efter eget ønske har valgt at drosle lidt ned på DBU Jylland-arbejdet. Han blev valgt ind i regionsbestyrelsen i 2013 og vil fortsat være tilknyttet organisationen i enkelte arbejdsgrupper.

Bestyrelsesmedlemmerne Søren Juul, og Rasmus Johansen, modtog valg for yderligere to år, mens regionsformand Bent Villumsen og bestyrelsesmedlemmerne Claus Warming og Anne Andersen blev valgt sidste år og derfor ikke var på valg i 2017.


Log ind