Region 4: Sønderjyske ildsjæle går forrest

Dergham Rahman fra Sønderborg Inter modtager Jyske Banks ”Gør en Forskel”-prisen for sin rolle som multikulturel ildsjæl, mens Region 4’s Initiativpris går til Haderslev FK for en succesrig indsats for de yngste piger.

foto: LLN Press
Samer Abouzeid (tv.) og Behzat Kaplan (th.) modtog prisen på vegne af Dergham Rahman. John Møller Pedersen fra DBU Jylland Region 4's bestyrelse fik æren af at overrække (foto: LLN Press)


I Sønderborg Inter er ingen i tvivl om, hvem der bærer og tegner klubben. Dergham A. Rahman er om nogen en ildsjæl.

- I det multikulturelle lokalområde yder han en enorm indsats for at skabe gode rammer og et stærkt fællesskab. Hans passion er stærkt bidragende til at fremme integrationen i samfundet igennem fodbolden i Sønderborg Kommune, lyder det bl.a. i indstillingen fra klubben, som meget gerne vil anerkende Derghams betydning.

Asylhold, para-fodbold og Futsal Liga

Hans mangeårige arbejde er senest mundet ud i et asylhold, der både forår og efterår er endt i Asylliga-finalen, som i andet forsøg resulterende i en flot pokal.

Også et fodboldhold for handicappede har han stablet på benene sammen med Sundhedscentret i Sønderborg. To hold er tilmeldt Para-fodboldturnering og der kommer op til 20 handicappede til træning.

Sidst, men ikke mindst, er han ophavsmanden bag et futsal ligahold, som er i ligeværdig konkurrence med de allerbedste futsalhold i Danmark.

Tillykke til Dergham Rahman

Dergham kunne desværre ikke selv være til stede ved prisoverrækkelsen onsdag, men Samer Abouzeid og Behzat Kaplan fra Sønderborg Inter modtog Jyske Banks og DBU Jyllands ”Gør en Forskel”-prisen på vegne af Dergham. John Møller Pedersen og Jens Christian Hansen fra DBU Jylland Region 4's bestyrelse overrakte den fornemme anerkendelse til klubbens repræsentanter.

Sammen med den fine anerkendelse følger et diplom, en termokande og 4.000 kroner.



foto: LLN Press
Initiativprisen gik til Haderslev FK repræsenteret af Brian A. Sørensen (tv.) og Kim Aebeløe (i midten) (foto: LLN Press)

Initiativpris til Haderslev FK

Haderslev FK har i efteråret været pilotklub på initiativet ”Fantastisk Fodboldstart for piger” og har gennem et struktureret forløb vist, at det kan betale sig at satse målrettet på at rekruttere piger i alderen 5-10 år.

For denne indsats modtager Haderslev FK Region 4’s initiativpris. Brian A. Sørensen (tv.) og Kim Aebeløe fra Haderslev FK fik overrakt prisen af Region 4-formand Jens Christian Hansen (th.).




  

Log ind