Specialkonsulent søges til DBU Jylland

Er du en dygtig og samarbejdsstærk projektleder, og kan du skabe gode og værdifulde kombinationer mellem fodboldklubberne og de jyske kommuner? Så er du måske den specialkonsulent, som vi netop nu søger. Vi skal have din ansøgning senest den 3. december.



Vil du være med til at sætte retning for DBU Jyllands strategiske samarbejde med de jyske kommuner?Er du i stand til at styre projekter i samspil med mange interessenter, mens du bevarer overblikket og et fastholder et højt serviceniveau?

Så er du måske den person, som vi søger til DBU Jylland Udvikling.

Ansøgningsfristen er søndag den 3. december 2017.

DBU Jylland søger en proaktiv specialkonsulent, som skal være administrativ ansvarlig for videreudviklingen af vores strategi inden for områderne kommunesamarbejde og samfundsrelaterede aktiviteter.

Du bliver en nøgleperson for DBU Jyllands kommunale strategiarbejde, der via en række projekter, med udgangspunkt i vores medlemsklubbers behov, bl.a. har til formål at styrke den lokale indsats overfor børn og unge, sundhed og sociale indsatser, samt idrætsfaciliteter.

Indsigt i den kommunale verden

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi lægger vægt på, at du er i stand til at styre projekter fra start til slut, både selvstændigt og i samarbejde med andre.

Vi lægger derudover vægt på, at du har erfaring med arbejdet i den kommunale verden, herunder indsigt i den kommunale beslutningsproces.

Stillingen kommer til at indebære kontakt til kolleger på tværs af de øvrige lokalunioner i dansk fodbold og med eksterne interessenter. Du skal derfor have gode samarbejdsevner, samt evnen til at kunne kommunikere tydeligt, både mundtligt og skriftligt, således at du også kan understøtte vore frivillige ledere og udvalgsmedlemmer i et konstruktivt samspil – bl.a. som faglig sekretær for forskellige arbejdsgrupper og udvalg.

Hvis du bliver vores nye medarbejder, vil du indgå i DBU Jylland Udvikling, som ud over dig består af fem fuldtidsmedarbejdere samt seks klubrådgivere.

Du vil få base på vores kontor i Tilst ved Aarhus, hvor DBU Jylland Udvikling er placeret sammen med en række andre stabsfunktioner, herunder DBU Jylland Kommunikation og DBU Jylland Økonomi.

Forventninger til dig:
I forbindelse med ansættelsen lægger vi vægt på:
• At du har et solidt kendskab til og erfaring med foreningsarbejde i en fodboldklub.
• At du kan håndtere projektledelse i en politisk styret organisation.
• At du har kendskab til den kommunale verden, herunder arbejdsgangene i de kommunale forvaltninger og politiske udvalg.
• At du med din personlighed evner at skabe værdifulde relationer til bl.a. kommunale nøglepersoner.
• At du er serviceminded og kan skabe et godt samarbejdsmiljø.
• At du kan arbejde selvstændigt med ansvar for egne opgaver.
• At du er motiveret for at udvikle dig fagligt såvel som personligt.
• At du kan indgå i en politisk ledet organisation, hvor samspillet med bestyrelses- og udvalgsmedlemmer er en væsentlig faktor.
• At du kan bearbejde og understøtte andre medarbejderes og frivillige lederes arbejde i en konstruktiv dialog.

DBU Jylland tilbyder:
• Et spændende job med faglige og personlige udfordringer på en ambitiøs og uformel arbejdsplads med tillidsbaseret ledelse.
• En afvekslende arbejdsdag med stor frihed og fleksibilitet.
• Indflydelse på de opgaver, som du kommer til at arbejde med.
• Løn iflg. aftale

Synes du, at ovenstående lyder spændende, så er jobbet måske noget for dig.

Praktiske informationer:
Vi forventer, at du begynder hos os den 1. februar 2018. Der er ansøgningsfrist søndag den 3. december 2017. Samtaler kan blive afholdt løbende - dog senest i uge 50.

Du bedes sende din ansøgning (inkl. dit CV) via mail til niko@dbujylland.dk.
I emnefeltet på din mail til os bedes du skrive ”Specialkonsulent til DBU Jylland Udvikling".

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger om stillingen. - henvendelse kan rettes til Udviklingschef, Henriette K. Jensen på tlf. 8939 9952.


            
 Fakta om DBU Jylland                      
DBU Jylland er som organisation for breddefodbolden i Jylland med cirka 170.000 aktive spillere fordelt på 925 medlemsklubber en af Danmarks største idrætsorganisationer. Samtidig er vi den største lokalunion i dansk fodbold.

DBU Jyllands centrale administration er placeret i Tilst, og derudover er organisationen inddelt i fire regioner med hver sit regionale kontor og hver sin regionsbestyrelse.

Der bliver årligt spillet 170.000 fodboldkampe i vores turneringer og stævner – heraf 45.000 11-mandskampe, som dømmes af omkring 2.000 aktive fodbolddommere. Herudover gennemfører DBU Jyllands team af instruktører og klubrådgivere hvert år omkring 300 kurser og 500 klubbesøg.

DBU Jylland omsætter årligt for ca. 68,5 millioner kroner, og er en non-profit organisation.



Log ind