MENU

Måned

Nyt tilbud om førstehjælpskurser

DBU Jylland udbyder igen førstehjælpskurser til de jyske fodboldklubber. I år tilbydes der 20 kurser til afholdelse efter sommerferien. Bestillingen gælder efter først-til-mølle.

Læs nyheden

Jyske 3-bold tivoli gæster Sydjylland

Tag hele familien med, når det sidste Jyske 3-bold storstævne spilles før sommerferien. Tilmeld dit børnehold fra U5-U11 til stævnet i Skovlund ved Varde den 18. juni - fristen er senest søndag. Det er helt gratis - og vi spiller videre nye steder efter sommerferien!

Læs nyheden

Træningsøvelse: Finpuds teknikken

I DBU Jyllands e-magasin, Jysk Fodbold, er der altid fire nye træningsøvelser. Her er en lille smagsprøve fra nyeste udgave - denne gang især velegnet til pigespillere.

Læs nyheden

Pigefodbolden får et jysk boost

Med projektet, Træneren er nøglen, vil DBU Jylland og 30 fodboldklubber i fællesskab sætte målrettet fokus på rekruttering og fastholdelse af pigespillere.

Læs nyheden

Vildt midtjysk lokalopgør sætter følelserne i kog

Vi sætter fokus på lokalopgør i næste nummer af vores e-magasin, Jysk Fodbold. I den anledning var vi på besøg hos Engesvang Fremad som tog imod Bording IF. To hold, som slet, slet ikke er vilde med hinanden.

Læs nyheden

Intet afgjort i nedrykningskabale

Den ændrede struktur i Danmarksserien forventes ikke længere at få større betydning for nedrykningen fra de jyske serierækker. Endnu er alt ikke afgjort, men det ser lyst ud for de jyske hold.

Læs nyheden

Her er toer-stillingen

Ligger dit Serie 4- eller Serie 5-hold til oprykning fra en andenplads? Find den aktuelle stilling i toer-regnskabet her, og se også hvilke sjettepladser i Serie 4, der ligger til at kunne undgå nedrykning.

Læs nyheden

Nyt tilbud til de dygtigste børnehold

For at skabe et sportsligt udviklende tilbud for de allerdygtigste drengespillere i årgangene U10, U11 og U12 lancerer DBU Jylland og DBU Fyn et helt nyt og anderledes turneringstilbud, Golden League, med fokus på optimal matchning. SE VIDEO.

Læs nyheden

Mest respekt til fodbolddommere vest for Lillebælt

Jylland er det sted i Danmark, hvor fodbolddommerne oplever mest respekt omkring deres rolle. Det viser en stor undersøgelse fra DBU som omhandler adfærden på og omkring fodboldkampe.

Læs nyheden

Status quo i jysk nedrykningskabale

En ny struktur i Danmarksserien kan potentielt sende en række ekstra hold under nedrykningsstregen ned igennem de jyske serierækker. Der er dog ikke afgørende nyt siden sidste uge.

Læs nyheden

Log ind