Jyske 3-bold tivoli gæster Sydjylland

Tag hele familien med, når det sidste Jyske 3-bold storstævne spilles før sommerferien. Tilmeld dit børnehold fra U5-U11 til stævnet i Skovlund ved Varde den 18. juni - fristen er senest søndag. Det er helt gratis - og vi spiller videre nye steder efter sommerferien!

foto: Keld Bøgh, Kolt/Hasselager IF
Flere tusinde børnefodboldspillere har allerede haft det sjovt til 2016-udgaverne af Jyske 3-bold storstævner (foto: Keld Bøgh)



Madkurv, familietur og masser af fodboldsjov! Et Jyske 3-bold storstævne er en helt særlig fodboldoplevelse for de yngste, men også for søskende og forældre er der masser af sjove og gratis aktiviteter at tage sig til.

Alle fodboldglade børn i årgangene 2007-2011 kan deltage - og så er det endda helt gratis, inkl. medaljer til alle spillere. Indtil nu har Jyske 3-bold storstævnekaravanen bevæget sig over Grenaa, Mejrup og Kolt/Hasselager, men nu er turen kommet til de sydvestjyske børnefodboldspillere.

Skovlund IF mellem Grindsted og Varde slutter nemlig fodboldtivoli-forårssæsonen af lørdag den 18. juni, hvor der fortsat er ledige pladser - tilmeld pr. mail her senest 12. juni. Kom og se, hvad vi kan byde på af skæg og ballade. 2 timer med masser af intens fodbold og masser af sjov uden for banerne også.

Bemærk også, at stævnet i Skovlund tilbyder rækker for U10 og U11 Piger - altså årgangene 2005 og 2006.

Efter sommerferien har vi endnu flere gratis Jyske 3-bold storstævner at byde på - med fodboldtivoli, hoppeborg og gratis kaffe som nogle af trækplastrene. Der er åbent for tilmelding til alle stævner - både via KlubOffice og pr. mail. Se meget mere om de jyske storstævner her.

Sådan ser stævneplanen ud for Jyske 3-bold Storstævner i 2016:
Dato: Arrangørklub: Tilmelding 
18. juni
Skovlund IF
Søndag den 12. juni - send mail
21. august
Brønderslev IF
Søndag den 14. august - send mail
27. august
Givskud
Søndag den 21. august - send mail
4. september Sunds IF
Søndag den 28. august - send mail
10. september
MG&BK (Middelfart)
Søndag den 4. september - send mail


Et Jyske 3-bold storstævne varer op til en hel dag (dog kun max. 2 timer pr. hold) - afhængig af antal tilmeldte hold, og set-up’et - som fylder en hel 11-mandsbane - består blandt andet af 14 baner med bander samt supplerende sjove aktiviteter.

I Jyske 3-bold spilles der tre mod tre, og banernes udformning indbyder til masser af driblinger, finter og skud på mål - helt i tråd med DBU's fodboldkoncept, Holdninger & Handlinger.

Man kan læse mere om storstævnerne på Facebook og på jyske3bold.dk.

Det er gratis at deltage, og i år er storstævnerne et tilbud til alle glade fodbolddrenge og piger i følgende årgange: 2007, 2008, 2009, 2010 og 2011. Det vil sige fra U5 til og med U9 i foråret - og fra U6 til og med U10 i efteråret (samme årgange som i foråret - efter sommerferien ændres u-betegnelsen blot). I foråret forsøger vi os med at udvide tilbuddet til U10 og U11 Piger også.




foto: Keld Bøgh, Kolt/Hasselager IF

foto: Keld Bøgh, Kolt/Hasselager IF

foto: Keld Bøgh, Kolt/Hasselager IF



 
  

Log ind