Måned

Seriespiller vælger pokalkamp før bryllupsrejse

Serie 1-spilleren Simon Møbjerg Christiansen fra Tarm IF har for nylig været i et alvorligt hovedbrud, hvor han skulle vælge mellem en pokalkamp eller en planlagt bryllupsrejse. Med den kommende bruds accept har han valgt fodbolden frem for bryllupsrejsen.

Læs nyheden

Vind Adidas-tøj til holdet

Trænger I til nye træningsdragter, eller har kamptrøjerne set bedre dage, så har I nu muligheden for at få fingrene i nyt udstyr for 10.000 kroner. DBU, lokalunionerne og Adidas udlodder tøjpakker til fem heldige hold. Deltag i konkurrencen her.

Læs nyheden

Fodboldkonferencer om velfærd og sundhed

Til september kan du komme til gratis konference i Aalborg eller Middelfart. Temaet er samarbejdsmulighederne mellem kommuner, fodboldklubber, DBU/lokalunionerne og andre civilsamfundsorganisationer. DBU Jylland er vært i Aalborg den 21. september, og den 28. september inviterer DBU Fyn og DBU Jylland i fællesskab til Middelfart. Få flere informationer og tilmeld dig her.

Læs nyheden

Se de Jyske Mestre her

De bedste hold fra DBU Jyllands centrale ungdomsrækker har i den seneste tid spillet om at krone sæsonen med det jyske mesterskab. Se alle vinderne her.

Læs nyheden

Nu er de nye puljer på plads

Nu er efterårets puljer i DBU Jyllands turneringer på nettet. Du kan se dem her på www.dbujylland.dk.

Læs nyheden

- Der skal altid være nogle at hade

Lokalopgør i seriefodbold har altid været uhyre vigtige for de implicerede. Jysk Fodbold er ude med et nyt magasin, hvor du kan komme med til nogle af de mest hardcore lokalopgør.

Læs nyheden

U21 turnering åben for holdtilmelding

Frem til 27. juni kan dit hold tilmelde sig til DBU's U21 turnering.

Læs nyheden

Sidste chance for tilmelding til pokalen

Er dit hold endnu ikke tilmeldt DBU Jyllands pokalturnering 2016/2017, kan I stadig nå det. Tilmeldingsfristen er mandag den 27. juni.

Læs nyheden

De bedste ungdomshold dyster om JM

De fleste jyske fodboldhold har sat støvlerne på hylden for sommeren, men for de allerbedste ungdomshold er der stadig kampe at spille. Se mere om de jyske mesterskabskampe her.

Læs nyheden

Serie 6-spiller til prøvetræning i superligaklub

DBU Jylland var med, da en lokal Serie 6-spiller var til prøvetræning i AC Horsens frem mod den nye superligasæson. Se her, om det blev til en kontrakt.

Læs nyheden

Log ind