MENU

De bedste ungdomshold dyster om JM

De fleste jyske fodboldhold har sat støvlerne på hylden for sommeren, men for de allerbedste ungdomshold er der stadig kampe at spille. Se mere om de jyske mesterskabskampe her.

Ringkøbing IF vandt JM 2016 i U17 Drenge 1
Her hæver Ringkøbing IF pokalen for deres JM-finalesejr i U17 Drenge 1-rækken over Storvorde/Sejlflod B (foto: Johnny Krogh Hansen)For de allerbedste ungdomshold er sæsonen endnu ikke helt slut. I denne uge kulminerer det nemlig med de afgørende kampe om det jyske mesterskab i ungdomsrækkerne og du kan følge med løbende her på siden (se i boksen til højre).

De første mesterhold er forlængst kåret, men flere endnu venter på at lade champagnepropperne springe i slutningen af ugen. Vi har fået en del fotos ind fra finalekampene og I skal da ikke snydes for at opleve den intense stemning lidt fra sidelinjen:

JM 2016-vindere i U17 Drenge 2. div.: Viby IF
Viby IF lod champagnen sprøjte efter JM-finalesejr over Oure Fodbold Akademi i U17 Drenge 2. div. (foto: Peter Dalsgaard)

JM 2016 gik til Herning Fremad i U14 Drenge Vest 2
Tre mål på et kvarter i 1. halvleg knækkede FC Aarhus og Herning Fremad kunne hjemføre JM-titlen i U14 Drenge Vest 2 (foto: Jesper Lauritsen)

JM 2016: Herning Fremad blev mestre i U14 Drenge Vest 2
Her ses de glade vindere fra Herning Fremad i U14 Drenge Vest 2 (foto: rrs@humana.dk)

Kolding B vandt JM 2016 i U15 Drenge Mester-rækken
Et solbeskinnet Gadbjerg Stadion lagde græs til Kolding B's JM-finalesejr over Odder IGF i U15 Drenge Mester-rækken (foto: Troels Ravn)


Har du også fotos fra finalekampene, så send dem meget gerne til os på mawe@dbujylland.dk eller upload til vores Facebookside Jysk Fodbold. Vi bringer udvalgte fotos løbende.

Bemærk også, at flere af finalekampene livescores fra DBU's Fodbold App, så du kan følge med live hjemmefra eller hvor du nu end befinder dig. Kampe, der livescores, markeres med et særligt symbol og du kan i bunden af app'en på din smartphone vælge fanen "live". Se links til alle JM-finalekampe i boksen her til højre eller på denne side.

 

Log ind