Måned

Her er forslagene til årsmøderne

Skal årgangene U14 og U16 afskaffes? Skal dispensations-ordningen med kvartalsspillere ændres til en halvårsspiller-model? Det er nogle af de spørgsmål, som de jyske klubber skal forholde sig til på regionernes årsmøder senere på måneden.

Læs nyheden

Her er toer-oprykkerne

De jyske serie-rækker er nu færdigspillede, og regnskabet er gjort op. Se om dit hold rykker op fra en andenplads i Serie 4 samt hvilke hold i Serie 3 og Serie 4, der undgår nedrykning.

Læs nyheden

Min mening: Afgørelsens time

Dispensationer til børn og unge bliver et vigtigt tema på de kommende årsmøder i regionerne. Derfor handler det om at være til stede, hvis man klub ønsker indflydelse på, hvordan fremtidens regler skal se ud.

Læs nyheden

Styrk klubben på alle fronter

DBU Jylland inviterer til fodboldkonferencen "Verdens bedste fodboldklub", der henvender sig til alle klubbens forskellige funktioner. Med næsten 30 workshops og oplæg tilbyder arrangementet noget for enhver interesse, så I kan få inspiration til, hvordan I kan lave jeres version af verdens bedste klub.

Læs nyheden

Fik grimt benbrud: Pludselig dukkede modspilleren op

En overrasket Serie 2-spiller fra Skjern GF fik pludselig uventet besøg, da han lå på hospitalet og ventede på at blive opereret for et benbrud. Modspiller dukkede nemlig pludseligt op på stuen med sin far.

Læs nyheden

Skal din klub have Uddannelsesprisen?

Gør din klub en særlig indsats med at uddanne og fastholdelse af medlemmer, trænere og frivillige? Så er det måske jer, der skal løbe med årets uddannelsespris.

Læs nyheden

Nye klubhistorier klar til dig

DBU Jyllands magasin, Jysk Fodbold, er ude med et spritnyt magasin, hvor du kan få masser af inspiration fra andre klubber her i de mørke måneder. Som altid er det helt gratis.

Læs nyheden

Jyske dommere skal lære af BS

Der sættes fokus på håndtering af vanskelige situationer, når DBU Jyllands fem regionale dommerområder i november inviterer alle jyske dommere til et arrangement med den tidligere jægersoldat, BS Christiansen.

Læs nyheden

Historisk tæt Serie 2-pulje kan ende i lodtrækning

En midtjysk Serie 2-pulje er så tæt før den sidste kamp, at det kan blive nødvendigt at trække lod, for at finde oprykkeren. – Jeg har aldrig oplevet noget lignende, fortæller lederen af DBU Jyllands turneringsafdeling.

Læs nyheden

Sådan ser toer-regnskabet ud netop nu

Her kommer denne uges opgørelse over toer-oprykning i Serie 4. Se også hvilke hold, der undgår nedrykning fra Serie 3 og Serie 4.

Læs nyheden

Log ind