Måned

Se freestyler tage fusen på seriehold til opstartstræning

Vi havde taget den dobbelte danmarksmester i Freestyle, Anders Borg Petersen, med ud til Hammel GF's opstartstræning under dække af, at han var ny spiller i klubben - og at han tilmed havde hold en længere pause fra fodbold. Se deres reaktioner her.

Læs nyheden

Rådmand tryller og fortæller

VIDEO: DBU Jylland og Aalborg Kommune har indgået et historisk samarbejde. Hør Aalborg Kommunes rådmand, Mads Duedahl, forklare om projektet – og se hvor overraskende dygtig rådmanden er med den lille runde.

Læs nyheden

Kolding-mand i spidsen for samfundsudvalget

Claus Warming er ny formand for DBU Jyllands samfundsudvalg. Med sig bringer han stort kendskab til kommunesamarbejde, erfaringer fra den politiske verden og et bankende fodboldhjerte.

Læs nyheden

DBU Jyllands 2016-hold på plads

DBU Jylland har sammensat det hold af frivillige, der i de kommende 12 måneder udgør organisationens mange forskellige udvalg og arbejdsgrupper.

Læs nyheden

Dommervagt klar ved akut afbud

Weekenddommervagten, som tager sig af akutte aflysninger/afbud, tyvstarter med enkelte weekenddage allerede i slutningen af januar og starten af februar. Se de konkrete tidspunkter her.

Læs nyheden

Ny medarbejder i DBU Jylland Fodboldcenter

Peter Jakobsen er pr. 25. januar 2016 tiltrådt som ny medarbejder hos DBU Jylland, hvor han tilknyttes DBU Jylland Fodboldcenter i en stilling som salgskoordinator.

Læs nyheden

JM i indefodbold: De første finalister klar

118 hold fra U16-rækkerne og ældre har indtil videre kvalificeret sig til de Jyske Mesterskaber i indefodbold. Find en liste over finalisterne til de første 15 JM-finaler her.

Læs nyheden

Konkurrence: Vind fodboldhandsker til hele holdet

Det er mildeste talt pivkoldt for tiden. Derfor forærer Unisport og DBU Jylland 15 par Adidas Field Player-handsker bort til et jysk breddehold.

Læs nyheden

Opstartssuppen set med en diætists øjne

Ser du frem til opstartssuppen efter årets første træning? Vi har bedt en sportsdiætist om at vurdere det traditionsrige måltid. For kan suppen mere end at tø kroppen op, eller er der bedre alternativer?

Læs nyheden

Futsaløvelse: 1 mod 1 med handicap

Fire nye øvelser til futsal bliver præsenteret i denne omgang af DBU Jyllands e-magasin, Jysk Fodbold. Få en lille smagsprøve på øvelserne her.

Læs nyheden

Log ind