Måned

Kom med helt tæt på de frivillige

Fire eksemplarer af DBU Jyllands fodboldmagasin, Jysk Fodbold, er netop landet i samtlige 925 jyske klubbers postkasse. Magasinet går helt tæt på fodboldfrivillige.

Læs nyheden

Blog: Fodboldens frivillige fundament

Fredag den 30. september er Frivillig Fredag 2016, hvilket er en god anledning til at anerkende det allermest dyrebare, vi har i vores fodboldunivers; nemlig de frivillige. Det kan ikke gøres ofte nok, for uden frivillige har vi ingen velfungerende fodboldklubber.

Læs nyheden

Konference satte fokus på fodbold og velfærd

68 repræsentanter fra blandt andet kommuner, fodboldklubber, DBU/lokalunionerne og andre civilsamfundsorganisationer var samlet i Middelfart onsdag til oplæg og dialog om, hvordan fodbolden kan være med til at løfte samfundsmæssige udfordringer.

Læs nyheden

Årsmøder: Åbent for tilmelding nu

Skal din klub have indflydelse på, hvordan DBU Jyllands turneringer bliver i fremtiden? Så gælder det om at være til stede på de regionale årsmøder i november. Der er åbent for tilmelding nu.

Læs nyheden

Seriespiller startede først som 32-årig

VIDEO: Ole Elstrøm begyndte først at spille fodbold som 32-årig. Nu har han spillet i en håndfuld år i Dronninglund IF og nyder tilværelsen som fodboldspiller - selvom han skulle lære alt fra bunden. Mød den sene fodboldstarter her.

Læs nyheden

Brug lovlige spillere i sæsonfinalen

Hold tungen lige i munden, når du sætter hold i sæsonafslutningen - der gælder nemlig nogle helt særlige regler, når det kommer til nedrykning af spillere. Få bl.a. forklaring på forskellen mellem spillerunde og spilledag.

Læs nyheden

Kom på kursus i automatisk kontingentkørsel

Klubber kan nu opkræve kontingenter via abonnementsoprettelse i KlubOffice-økonomimodulet. DBU Jylland tilbyder kasserere at komme på introduktionskurser om det nye system.

Læs nyheden

Snapchat giver stor værdi for serie-hold

Aarhus Black Vipers er en lille, ambitiøs fodboldklub i hjertet af Aarhus. De bruger livligt Snapchat i forbindelse med deres kampe til at få deres følgere tættere på holdet.

Læs nyheden

En jysk legende er gået bort

Henning Enoksen fik sat sit præg på jysk og dansk fodbold – både på og uden for banen. DBU Jyllands formand, Bent Clausen, mindes den jyske fodboldpersonlighed.

Læs nyheden

Dugfrisk toer-stilling

De bedste andenpladser i DBU Jyllands Serie 4- og Serie 5-puljer rykker op sammen med førstepladsen. Se om dit hold ligger til oprykning i den aktuelle stilling her.

Læs nyheden

Log ind