MENU

Måned

Særtilbud på landskampbilletter

Køb minimum 15 landskampbilletter via særligt klubtilbud og få 20% rabat på hver billet inklusive et halstørklæde. Dette klubtilbud gælder til Danmark-Montenegro den 11. oktober og også til de næste hjemmekampe. Så sæt planlægningen i gang hjemme i klubben og få rabat. Få tilbudslink her.

Læs nyheden

Se fotoserie med fantastiske frivillige

Der er 30.000 frivillige i de jyske fodboldklubber. Se fem af dem i denne fotoserie fra DBU Jylland.

Læs nyheden

En trussel mod den danske model

Når et professionelt fodboldselskab forsøger at tiltvinge sig magten i moderklubben, er det et direkte angreb på den særlige danske fodboldmodel, lyder advarslen fra DBU Jyllands formand, Bent Clausen, i denne kommentar.

Læs nyheden

5000 til jyske 3-bold Storstævner

Op mod 5000 børnespillere fik sig en gedigen fodboldoplevelse ved at deltage i 2016-udgaverne af Jyske 3-bold Storstævner. 9,4 på 10-skalaen er dommen fra børnetrænerne sammen med en klar anbefaling.

Læs nyheden

Skal klubben på Facebook eller Snapchat?

De sociale medier buldrer ufortrødent derudaf. Som fodboldklub er man nødt til at befinde sig på de nye medier, hvis man ikke skal sættes bagud i forhold til andre klubber og ikke mindst sponsorerne, mener ekspert.

Læs nyheden

Torsdag er sidste frist for forslag

Skal ungdomsturneringerne laves om? Eller hvad med senior-rækkerne? Årsmøde-tiden nærmer sig, og den 15. september er sidste frist, hvis man som klub ønsker at fremsætte forslag til ændringer af DBU Jyllands love, reglement eller turneringsbestemmelser.

Læs nyheden

Bjarne har kridtet 3500 km boldbane

Bjarne Pedersen har gennemført et helt Tour de France med sin kridtmaskine. Mød den fantastiske Østbirk IF-klubmand her.

Læs nyheden

Hør DBU Jyllands hyldestsang til fodboldfrivillige

Dette efterår sætter DBU Jylland fokus på det fantastiske stykke arbejde, som de mange tusinder af frivillige i de jyske fodboldklubber yder hver eneste dag. Det er ganske simpelt: Uden jer, ingen fodbold. Det markerer vi nu i en særlig hyldestsang til alle fodboldens frivillige.

Læs nyheden

Lav reglerne for dispensationer om

DBU Jylland inviterer til fire møder med temaet ”Dispensationer” i oktober. Mød op og kom med din mening om, hvordan vi bedst former reglerne. Så finpudser vi forslagene til de regionale årsmøder og delegeretmødet.

Læs nyheden

Håndboldstjerne er blevet U9-træner - for fodboldhold

Hun har spillet flere end 150 kampe på det kvindelige håndboldlandshold og har blandt andet være med til at vinde OL-guld. Nu er en håndboldstjerne fra Viborg blevet U9-pigetræner i Overlund GF.

Læs nyheden

Log ind