5000 til jyske 3-bold Storstævner

Op mod 5000 børnespillere fik sig en gedigen fodboldoplevelse ved at deltage i 2016-udgaverne af Jyske 3-bold Storstævner. 9,4 på 10-skalaen er dommen fra børnetrænerne sammen med en klar anbefaling.

foto: Per Vallebæk, Sunds IF
foto: Per Vallebæk, Sunds IF

DBU Jylland og Jyske Bank allierede sig igen i 2016 med en række værtsklubber for at arrangere Jyske 3-bold Storstævner. De jyske deltagere løb op i omkring 5000 børnespillere, som deltog i 7 jyske (inkl. et enkelt lige på den anden side af Lillebælt) stævner med masser af grin, flotte medaljer og ikke mindst fællesskab.

- Igen i år har det været fantastisk at se glæden og fællesskabet blomstre ved storstævnerne, lyder det fra stævnekoordinator Jeanette Wulff Højgaard fra DBU Jylland Turneringer.

- Vi har fået rigtig gode tilbagemeldinger, så jeg er ikke i tvivl om, at klubberne får mulighed for at deltage igen i 2017, smiler hun.

Selvtillid og socialt sammenhold

Stævnerne er et gratis tilbud til 3-mands hold i aldersgruppen 5-9 år og afvikles flere forskellige steder i Jylland i maj-september. Der spilles fodbold på bander med bander i to timers intervaller og så er der en række udenomsaktiviteter samt flotte medaljer til alle. Alt sammen helt gratis og også spændende for forældre og søskende, som også kan være med i aktiviteterne udenfor banerne.

- Det giver børnene selvtillid at være med og blive belønnet for det bagefter, selvom de måske ikke har vundet alle kampen, men de har det sjovt, lød det bl.a. fra en af trænerne ved stævnet i Sunds.

Samtidig fremhæves det fra trænerne, at stævnet er godt for det sociale sammenhold og at specielt bande-banerne er befordrende for det intense fodboldspil.

Scorer tårnhøjt på stævneskalaen

Vi har spurgt en række trænere, hvad de synes om konceptet med bande-baner, medaljer og udenomsaktiviteter og dommen er klar. På en skala fra 1 til 10, hvor 10 er bedst, scorer Jyske 3-bold Storstævner 9,4 i gennemsnit og samtlige adspurgte trænere er parate med en uforbeholden anbefaling til andre børnetrænere.

- Vi hviler dog ikke på laurbærrene. Vi tænker hele tiden i at udvikle stævnerne, så de bliver ved med at være attraktive og familievenlige, betoner Jeanette Wulff Højgaard.

Vil du se mere om Jyske 3-bold storstævnerne, kan du tjekke konceptet ud her på hjemmesiden eller på www.jyske3bold.dk.



  

Log ind