Lav reglerne for dispensationer om

DBU Jylland inviterer til fire møder med temaet ”Dispensationer” i oktober. Mød op og kom med din mening om, hvordan vi bedst former reglerne. Så finpudser vi forslagene til de regionale årsmøder og delegeretmødet.


foto: Colourbox

Ole går i 3. klasse, men er en årgang for gammel i forhold til sine klassekammerater og dermed også, når han går til fodbold nede i klubben.

Ida spiller egentlig på U13-holdet, men hjælper også til på U14-holdet af og til, når de har svært ved at stille hold.

I dag er der et virvar af regler, der kan eller ikke kan løse problemstillingerne for blandt andre Ole og Ida. Men er dispensationsreglerne gode nok?

Det har en arbejdsgruppe under DBU Jyllands bestyrelse kigget på det seneste halve år og de har rettet fokus ind mod tre hovedområder:
a) Fleksibilitetsreglen
b) Indrangeringen
c) Kvartalsspillerbegrebet og antal dispensationsspillere

Se flere detaljer om disse hovedområder her

Din mening er vigtig!

Arbejdsgruppen vil meget gerne høre netop din mening om dispensationsområderne og derfor indbydes alle interesserede til debatmøder fire steder i Jylland:

Mandag den 3. oktober, kl. 18-21 i Rødding – tilmeld her senest 26/9
Onsdag den 5. oktober, kl. 18-21 i Holstebro - tilmeld her senest 28/9
Onsdag den 12. oktober, kl. 18-21 i Aalborg – tilmeld her senest 5/10
Torsdag den 13. oktober, kl. 18-21 i Tilst - tilmeld her senest 6/10

Ungdomsdebat også på programmet

Du kan også forvente en kort diskussion om ungdomspokalturneringen samt turneringsstruktur og ombrydning for ungdomsrækkerne.

Vi byder på en sandwich og en vand og ikke mindst masser af konstruktiv debat. Det er naturligvis helt gratis at deltage, husk blot tilmelding forinden.

Vel mødt!




  

Log ind