Måned

Fodboldpiger vil ikke være sekundære

Jysk Fodbold er ude med et spritnyt magasin, som har et stort tema om fodboldpiger. Download magasinet på din smartphone eller tablet – det er ganske gratis.

Læs nyheden

Disse hold kan blive pokalmestre

DBU Jyllands Pokalturnering er gået ind i sin helt afgørende fase. Der skal findes vindere i 11 ungdomsrækker. Her kan du finde en komplet oversigt over samtlige hold, der er klar til kvartfinaler og semifinaler.

Læs nyheden

Web-tv: AGF hårde ved sønderjyder

DBU Jyllands Pokalturnering nærmer sig de afgørende kampe, og tirsdag var AGF på besøg hos Haderslev FK i 5. runde i U15 Drenge.

Læs nyheden

5 ting du ikke må sige til en spiller før en kamp

Hvad skal man undgå at sige til en fodboldspiller umiddelbart før kickoff? Vi har spurgt en af Danmarks førende sportspsykologiske rådgivere.

Læs nyheden

Tag C-uddannelsen på tre weekender

I løbet af 2016 kan du tage din C-licens på kun tre weekender. Start forløbet allerede i uge 17 og vær godt på vej mod at få papir på dine evner som børne- og ungdomstræner. Se hvordan her.

Læs nyheden

Her er de mest stillede spørgsmål

Hvornår må en spiller skifte klub? Må en spiller, der har fået rødt kort i en turneringskamp, spille DBU-pokalkamp ugen efter? De spørgsmål hører til de mest stillede til DBU Jylland Turneringer i øjeblikket. Se flere og få svarene her.

Læs nyheden

Taktiske muligheder med 8-mandsfodbold

8-mandsfodbold overtog de jyske baner i stedet for 7-mandsfodbold for snart to år siden. Skiftet til den nye spillestil er blevet forbløffende godt modtaget. Rent taktisk er det da også et langt bedre spil end 7-mandsfodbold. Her er min forklaring på hvorfor.

Læs nyheden

Flest spiller fodbold i Ringkøbing-Skjern

Tæt på hver tiende indbygger i den vestjyske kommune er medlem af en fodboldklub. Det gør Ringkøbing-Skjern til topscorer i Jylland. Se hvilke kommuner, der også rangerer højt her.

Læs nyheden

Det spidser til i DBU Jyllands Pokalturnering

I går vandt Vejle Boldklub en spændende kamp mod AC Horsens i DBU Jyllands Pokalturnering. I de kommende uger er der mange flere spændende opgør i sigte i turneringen.

Læs nyheden

Superliga-boss på banen i Serie 2-sejr

Da Randers Freja vandt 3-1 på udebane i Hornslet i weekenden, var det med en tidligere landsholdsspiller og nuværende superliga-direktør på holdkortet. – Jeg bliver ved med at spille, til min krop siger stop, lyder det.

Læs nyheden

Log ind