MENU

Måned

Må, må ikke: Guide til lovlige spillere

Den nye sæson står for døren, men har du helt tjek på hvilke spillere du må bruge i sæsonens første kamp?

Læs nyheden

Benyt specialtilbud til landskamp

31. august spiller landsholdets venskabskamp mod Liechtenstein i Horsens og 4. september gælder det VM-kvalifikationskampen mod Armenien i Parken. Til begge kampe tilbyder DBU lige nu unikke klubrabatter, så tag hele holdet med.

Læs nyheden

Min mening: Når faste rammer giver frihed

I denne kronik diskuterer DBU Jyllands formand, Bent Clausen, om den klassiske træningsform i foreningsfodbolden med to træninger og en gange kamp om ugen har spillet fallit, eller om nogen måske har lidt for travlt med at dødsdømme den. Har også været bragt som kronik i Jyllandsposten den 9. juli 2016.

Læs nyheden

Undersøgelse: Jyske fodboldspillere har stor klubfølelse

De jyske fodboldspillere føler sig i høj grad knyttet til både deres hold og den klub de spiller i. Det viser en undersøgelse fra DBU Jylland.

Læs nyheden

10 indiskutable facts om breddefodbold

Har du også prøvet at klæde om på en parkeringsplads eller haft ondt bagi efter en biltur til en udebane? Så kan du nok også nikke genkendende til de otte andre ting på denne liste.

Læs nyheden

Her er forårets farligste angribere

Vi har kigget nærmere på statistikken fra forårets seriekampe, og fundet frem til de ti seriespillere, som scorede flest gange.

Læs nyheden

Kom med til kamp om håneretten

Når Serie 1-holdene fra Tjele Vest Sport og Skals FF står over for hinanden, handler det om meget mere end blot de tre point. Vi har sat de to anførere stævne til en snak om lokaldysten.

Læs nyheden

Frie pladser på brasiliansk studietur

Flere end halvdelen af pladserne er besat, men du kan stadig nå at blive del af DBU Jyllands studietur til Sydamerikas største land, hvor du blandt andet kommer bag kulisserne i storklubberne Santos FC, Botafogo og Ituano.

Læs nyheden

Julemærkebørn hyggede sig trods regnvejr

Der var fuld knald på, da 140 julemærkebørn hyggede sig til fodboldstævne tirsdag 5. juli i Kruså. Stævnet er udviklet i et samarbejde mellem Julemærkefonden, Grænsehallerne og DBU.

Læs nyheden

Min mening: Alle har ret til en fodbolddrøm

Foreningslivet i fodboldklubberne åbner for en unik måde at skabe fællesskaber på tværs af kulturelle og sociale skel. I denne blog appellerer formanden for DBU Jylland, Bent Clausen, til at vi udnytter det velfungerende foreningsliv til at inkludere børn med anden etnisk herkomst i det danske samfund. Har også været bragt som en ”Opinion” i Berlingske den 2. juli 2016.

Læs nyheden

Log ind