Måned

Her formår de at holde på pigerne

I Spjald IF er pigeholdene fra U12-U15 ualmindeligt godt besat. Forklaringen skal dog ikke findes i en speciel trylleformular. Nej, engagement og træningskvalitet er nøgleordene, ifølge de to trænere for årgangene.

Læs nyheden

Nyt om indplaceringen i U17 Drenge

DBU Jylland har nu endeligt præciseret principperne for indplaceringen af hold fra U16 Drenge til U17 Drenge i efteråret 2016. Samtidig er Ungdomsudvalget i gang med at se på en langsigtet fremtidig model på området.

Læs nyheden

Disse toere kan rykke op

DBU Jyllands turneringer er sammensat med særlige op- og nedrykningsregler. Det betyder, at de bedste hold på en andenplads i Serie 4 og Serie 5 rykker op sammen med puljens nummer et, og at de bedste sjettepladser i Serie 4 undgår nedrykning. Få en aktuel status på regnskabet her.

Læs nyheden

Hanstholm-spillere smed tøjet og kom på træningslejr

Da Hanstholm IF rykkede ned fra Serie 3 til Serie 4 ønskede spillerne at bibeholde det høje tilskuertal til holdets kampe. Og så fik de en idé, som både sikrede dem masser af opmærksom og penge i kassen.

Læs nyheden

Ny og bedre Oldboys-turnering

De jyske Oldboys-spillere kan se frem til nye og bedre turneringsaktiviteter. DBU Jylland indfører nemlig en pokalturnering, hvilket samtidig forbedrer den ordinære turnering.

Læs nyheden

Her er de jyske pokalmestre

Den seneste uge har stået i finalernes tegn i DBU Jyllands pokalturnering. Ikke mindre end seks hold har fået overrakt det eftertragtede trofæ, mens fem finaler endnu ikke er spillet. Se vinderne af de første kampe her.

Læs nyheden

Det vrimler med brødrepar i jysk serieklub

I den nordjyske fodboldklub, Klokkerholm IF, er der usædvanligt mange efternavne, som går igen. I den lille seniorafdeling på godt 20 mand er der hele fire brødrepar. Se reportage fra fodboldbrødreflokken her.

Læs nyheden

Flot opblomstring til nordjysk stævne

Fårup Sommerland Cup oplevede i år en massiv opbakning efter en række hårde år. 75 hold trodsede det massive regnvejr, og sommercuppen blev en skøn oplevelse for både spillere, forældre og trænere.

Læs nyheden

DBU Jylland søger klubrådgiver

Er du positiv og serviceminded, og har du en stærk personlighed? Kan du understøtte de jyske fodboldklubber omkring ledelse? Kan du arbejde selvstændigt, men også fungere som holdspiller? Så er du måske den klubrådgiver, vi søger i til DBU Jylland.

Læs nyheden

Hele familien med til sjove børnestævner

De første Jyske 3-bold Storstævner er forløbet med masser af grin, madkurve og sjov fodbold. Du kan stadig nå tilmelding af dit børnehold fra U5-U11 til stævnet i Skovlund ved Varde den 18. juni. Det er helt gratis - og vi spiller videre nye steder efter sommerferien!

Læs nyheden

Log ind