Måned

Sådan bliver nye spillere lovlige

Det er vigtigt, at din klub husker at indhente spillercertifikater på nye spillere. Spillercertifikater indhentes digitalt, men hvordan skal man gøre og hvad skal man være opmærksom på? Få en guide her.

Læs nyheden

Madkurve og medaljer til Jyske 3-bold storstævner

Otte Jyske 3-bold storstævner skydes i gang i det jyske med start i Grenaa den 21. maj, hvorefter fodboldtivoli-karavanen kommer hele jylland rundt indtil september. For alle børnehold fra årgang 2007-2011. Og det er helt gratis at være med. Tilmeld allerede nu!

Læs nyheden

Påsketilbud på træningsophold

Netop nu kan dit hold booke en firedages træningslejr på DBU Hotel & Kursuscenter i Tilst til en særlig påskepris.

Læs nyheden

Ny inspiration til at fastholde ungdomsspillere

Teenageforsker Søren Østergaard er en af udviklerne bag et nyt koncept - Ungdomsfodbold 2.0 - som giver helt konkrete værktøjer til at fastholde teenagerne i fodboldklubben. Få mere at vide på fire jyske roadshows i marts og april. Start 7. marts i Horsens.

Læs nyheden

Ung mor til tre og kæmpe fodboldfan

Camilla Framnes, kendt fra De Unge Mødre på tv, har været med til at starte et nyt damehold i Gug Boldklub. Efter et stort vægttab er hun vendt tilbage til den sport, hun har elsket siden barndommen. Med fodbolden er motion sjovt og ikke en sur pligt, fortæller hun.

Læs nyheden

DBU Jylland Fodboldcenter skifter navn

I fremtiden hedder fodboldcentret i Tilst DBU Hotel & Kursuscenter

Læs nyheden

Bliv en bedre børnetræner

Der er rig mulighed for at styrke klubbens børnetræning på DBU Jyllands forårsseminarer. Den fantastiske pigefodboldklub er på programmet sammen med drengetrænerseminarer om teknik, motorik og fysisk udvikling.

Læs nyheden

Mr. Frem træder tilbage efter 56 år

Asmus Carstens trådte som 18-årig i Frem Egernsunds bestyrelse i 1960. Først nu i 2016, 56 år senere, træder den arbejdsomme sønderjyde igen ud af fodboldudvalget.

Læs nyheden

Ny arbejdsgruppe undersøger dispensationer

DBU Jylland har nedsat en dispensationsgruppe, der skal undersøge omfanget af og reglerne for aldersdispensationer - eventuelt med henblik på at komme med forslag til ændringer.

Læs nyheden

Så målfarlig er dit hold på hjemmebane

En opgørelse fra DBU Jylland viser, at de jyske breddehold scorer markant flere mål, når de spiller på hjemmebane. Se, hvor mange mål hjemme- og udebaneholdene scorer i din række.

Læs nyheden

Log ind