DBU Jylland Fodboldcenter skifter navn

I fremtiden hedder fodboldcentret i Tilst DBU Hotel & Kursuscenter



Nu er det muligt for alle interesserede at benytte DBU Jyllands store bygning på Kileparken 27 i Tilst til andet end fodboldophold. I naturlig forlængelse heraf skifter navnet også fra DBU Jylland Fodboldcenter til DBU Hotel & Kursuscenter.

Hovedfokus er fortsat på fodboldaktiviteter, så træningslejre også i fremtiden bliver tilpasset det enkelte hold – og stadig vil være med professionelle forhold til konkurrencedygtige priser. Det betyder eksempelvis, at centeret fortsat hjælper med at finde modstandere og dommere til træningskampe.

Åbner for nye kundegrupper

Med hotel- og kursusdelen åbner teamet bag centret op for en helt ny kundegruppe, hvor erhvervsdrivende og virksomheder kan booke ophold. På disse ophold bliver der blandt andet tilbudt ”træningslejre” til grupper af for eksempel ansatte, som kan blive sammentømret gennem et rendyrket fodboldmiljø.

Derudover vil der også være mulighed for privatpersoner at booke et ophold, og der bliver åbnet op for træningsophold fra andre idrætsgrene, for eksempel håndbold, basketball, badminton osv.

Læs mere

DBU Hotel & Kursuscenters hjemmeside

Log ind