Måned

Kunstgræsset breder sig i Jylland

På fire år er antallet af kunstgræsbaner i Jylland næsten fordoblet. Bane nummer 103 er netop registreret som spillested hos DBU Jylland.

Læs nyheden

Tina blev forlovet under fodboldkamp

Tina Christensen deltog i lørdags til Svend Jacobsen Cup i Them med sit hold ”The Penguins”. Midt under holdets sidste kamp blev hun dog særdeles glædeligt overrasket.

Læs nyheden

Projekt skal sikre fodbold til udsatte børn

Med projektet "Plads til alle" vil Red Barnet, DBU Jylland og Sønderborg Kommune gøre det bedre og nemmere for udsatte børn at blive en del af fællesskabet i fritidslivet. Børn, der går til en fritidsaktivitet, trives nemlig bedre.

Læs nyheden

Automatisk indplacering sikrer det rette niveau

DBU Jyllands ungdomsturneringer er sammensat efter automatisk indplacering. Licensklubbernes bedste U16 Drenge overgår dog ved ombrydningen til landsdækkende turneringer og indplaceres i stedet i DBU-regi. Læs mere her.

Læs nyheden

Landskamptilbud til ungdomshold

Tag med dit ungdomshold til landskampen Danmark – Island skærtorsdag den 24. marts i Herning. Særligt klubtilbud til 20 personer for kun 1.450 kroner.

Læs nyheden

Tilmeld de nye hold i februar

Nu åbner nytilmeldingen af hold til de laveste 11-mands rækker i ungdom samt de laveste serierækker for herrer og kvinder. Husk også at tilmelde til DBU Pokalen inden 1. marts.

Læs nyheden

Hvis der var Silly Season i serierækkerne

DBU Jylland giver her et lettere useriøst bud på, hvordan det kunne se ud, hvis der var transfervindue i seriefodbolden.

Læs nyheden

Log ind