Måned

Forårsforberedelse: Gennembrudsspil og fysisk træning

To erfarne trænere deler ud af deres fodboldviden, når der afholdes seminar i Vildbjerg den 14. januar 2017. Mød Tonny Hermansen, talentchef i OB, og Ashley Tootle, fysisk træner i Fortuna Hjørring og Hobro IK.

Læs nyheden

Region 3: Nyt nej til to-årige årgange

Fodboldklubberne i DBU Jylland Region 3 vendte også tommelfingeren nedad til forslagene om to-årige årgange. Ellers var det generelt en meget stille aften på årsmødet i Brædstrup.

Læs nyheden

Region 3: Them GF har rejst sig igen

Efter en downperiode med faldende medlemstal har Them GF igen fundet melodien. Nytænkning og ejerskab er kodeordene. Nu er klubben blevet kåret til Årets Fodboldklub 2016 i Region 3.

Læs nyheden

Region 3: Et kig ind i fremtidskuglen

Trygve Laub Asserhøj, fodboldformand og analytiker ved Idrættens Analyseinstitut, IDAN, gav på Region 3’s årsmøde i Brædstrup et indblik i foreningslivets aktuelle udfordringer.

Læs nyheden

Region 3: Walther sætter klubben først

For Peter Walther Andersen startede tilværelsen som fodboldfrivillig i FC Horsens for mere end 20 år siden. I dag kunne han så modtage Jyske Banks og DBU Jylland Region 3’s Gør en forskel-pris 2016 for sit trofaste arbejde i klubben.

Læs nyheden

Region 3: 16-årig er Årets Ungleder

Mads Kildal Christensen er trods sin unge alder en værdifuld fodboldfrivillig i Åstrup/Hammelev IF. For sin usædvanlige ildhu er han blevet den første modtager af Region 3’s nye pris, Årets Ungleder.

Læs nyheden

Følg lodtrækning til pokalturnering live

Torsdag den 1. december kl. 12.00 kan du følge med i lodtrækningen til næste runde af DBU Jyllands Pokalturnering i drengerækkerne. Her sender DBU Jylland nemlig live på Facebook.

Læs nyheden

Nye aftaler styrker fodbolden

Nye samarbejdsaftaler sætter klubberne i centrum og sikrer en øget nærhed i opgaveløsningen, og alle elementer er en klar styrkelse af dansk fodbolds samlede udviklingsmuligheder på alle niveauer, siger DBU Jyllands formand, Bent Clausen.

Læs nyheden

Hæder til to frivillige og en klub

Frivillige ledere fra 73 fodboldklubber har meldt sig klar til DBU Jylland Region 3s årsmøde i Brædstrup på mandag. To af dem vil tage hjem med en pris under armen, og Årets Fodboldklub i regionen vil også blive offentliggjort.

Læs nyheden

Se U11-piger blive overrasket med nyt fodboldtøj

U11-pigerne i Skibet IF har været vant til at spille i drengenes 6-8 år gamle spillersæt. Derfor var glæden kæmpestor, da DBU Jylland sammen med hummel overraskede pigerne med deres helt eget, lækre fodboldtøj.

Læs nyheden

Log ind