MENU

Måned

Er din klub Årets Fodboldklub 2016?

Igen i 2016 kårer DBU Jyllands regioner Årets Fodboldklub. De fire regionale vindere hædres på årsmøderne i november. Indstil din klub senest fredag den 14. oktober.

Læs nyheden

God aften med tips fra landstrænerne

Åge Hareide og Jon Dahl Tomasson besøgte DBU Hotel & Kursuscenter og gav 75 deltagere, primært trænere, en masse inspiration, samt et unikt indblik i landsholdslejrens hverdag.

Læs nyheden

Frivillig i mere end 20 år fra sin kørestol

VIDEO: Ole Klinge har været kampfordeler i Hviding IF i over 20 år. Opgaverne klarer han fra sin kørestol, efter han mistede førligheden i en trafikulykke i 1992. Mød den ukuelige fodboldfrivillige her.

Læs nyheden

Få træningstips af Niels Frederiksen

Den 27. februar 2017 gæster U21-landsholdstræneren DBU Jylland med et seminar om holdets målsøgende og direkte spillestil. Få inspiration til din træning, når Niels Frederiksen giver et indblik i sine træningsmetoder og forberedelserne til U21 EM 2017.

Læs nyheden

71-årige Per spiller stadig seriefodbold

Sidste år var DBU Jylland på besøg hos den dengang 70-årige Per Lukassen, som trods dåbsattesten stadig spillede seriefodbold. Nu er der gået et år – og støvlerne bliver stadig snøret flere gange om ugen.

Læs nyheden

Det vil de jyske klubber lave om på

To-årige årgange i stedet for et-årige, indførelse af spilleformen 9:9 i stedet for 11:11 i pigeungdom og forlængelse af efterårssæsonen til den 1. november for børn og ungdom. Sådan lyder nogle af de klubforslag, som skal behandles på de regionale årsmøder i november.

Læs nyheden

Her er de nye visionskonsulenter

DGI’s syv jyske landsdelsforeninger og DBU Jylland har nu sammensat det team af visionskonsulenter, som via projektet, Bevæg dig for Livet, skal hjælpe de jyske fodboldklubber med at øge og fastholde mængden af fodboldspillere.

Læs nyheden

Mohammed gik fra kegler til kagerulle

Mohammed Hawa er med i dette års Store Bagedyst på DR1. Inden bagningen tog al hans tid, var den 32-årige Aarhusianer meget aktiv i fodboldverdenen som både spiller, træner og dommer.

Læs nyheden

22-årig ildsjæl træner fire fodboldhold

Daniel Broders er en helt usædvanlig 22-årig. Når han ikke går på arbejde bruger han de fleste af sine vågne timer i Løjt IF, hvor han bl.a. træner fire fodboldhold, er kampfordeler og leder af DBU fodboldskolen hver sommer.

Læs nyheden

Se seriespillere løbe om kap med lynhurtig sprinter

Vi lod Jyllands hurtigste mand nogensinde løbe om kap med en flok seriespillere. Se her, hvordan det gik.

Læs nyheden

Log ind