MENU

- Der skal altid være nogle at hade

Lokalopgør i seriefodbold har altid været uhyre vigtige for de implicerede. Jysk Fodbold er ude med et nyt magasin, hvor du kan komme med til nogle af de mest hardcore lokalopgør.


Nyt nummer af Jysk Fodbold er klar i App Store og Google Play. Denne gang med et stort tema om lokalopgør.Lokalopgør er for mange hold de vigtigste kampe i turneringen. Det kampe om håneretten, der klart overstråler betydningen af de tre point. Det er lillebror, som vil gøre op med storebror.

Nu er Jysk Fodbold er ude med et spritnyt nummer, hvor vi har besøgt en stribe lokalopgør blandt de jyske serieklubber.

Du kan læse magasinet direkte på din pc eller downloade det til din smartphone/tablet på jyskfodbold.dk. Det er helt gratis.

Magien består stadig

Magien omkring lokalopgørene er ikke aftagende. Og det er ikke mindst de sociale mediers fortjeneste, ifølge Hans Krabbe, chefredaktør på Midtjyllands Avis og samtidig en de største kendere af den jyske seriefodbold.

- Lokalopgør består skam stadig, og vil fortsat bestå. Der skal altid være nogle at hade og måle sig med. Lokalopgør er det, der giver dynamikken i seriefodbolden, siger den tidligere Linde Boldklub-spiller.

Stort set samtlige hold og klubber har deres egen Facebook-profil, som er med til at skabe hype omkring kampene i de lavere rækker.

- Mange mindre klubber er dygtige til at lade Facebook overtage den funktion, som forsamlingshuset havde tidligere, lyder det fra Hans Krabbe.

Læs hele artiklen med Hans Krabbe i det nye nummer af Jysk Fodbold.

Hent hele magasinet

Foruden temaet er der også videoer fra klubberne, en artikel om en helt særlig klubmand på Fanø, klumme, træningsøvelser og meget mere. Indholdet i magasinet er direkte målrettet de jyske trænere, ledere og spillere i breddeklubberne.

Hent magasinet til din tablet eller smartphone og fordyb dig i det, når du har tid.

Eller

Læs det lige nu på din computer.

Log ind