MENU

Måned

Top 10: Jyllands heftigste lokalopgør

Op til 500 på lægterne, røde kort og et grisehoved som midterplet. Vi har lavet en liste over de 10 måske heftigste lokalopgør i jysk breddefodbold. Netop lokalopgør er tema i den spritnye udgave af Jysk Fodbold. Hent det helt gratis på www.jyskfodbold.dk

Læs nyheden

Kom i Fodbold-Tivoli efter sommerferien

Glade børn, spændende fodbold og sjove aktiviteter for hele familien. Sådan har forårets Jyske 3-bold storstævner været og der er fire nye stævner i efteråret. Vælg et - helt gratis, for børnehold i årgang 2007-2011.

Læs nyheden

Konsulent skal skaffe flere fodboldspillere

Som led i det fælles fodboldsamarbejde under dansk idræts store visionsprojekt, ”Bevæg dig for livet”, er Anders Østergaard ansat som ny konsulent. Han starter 1. august.

Læs nyheden

Hareide på dobbelt besøg i Jylland

Landstræner Åge Hareide lægger vejen forbi DBU Jylland-arrangementer ved to lejligheder i løbet af efteråret og vinteren.

Læs nyheden

Seks scenarier afgør ti holds skæbne

Ti jyske seriehold er endnu i fare for at løbe ind i en ekstraordinær nedrykning. Vi giver dig overblikket over scenarierne, som kan afgøre holdenes skæbne.

Læs nyheden

Toer-regnskabet: Her er oprykkerne

Den sidste runde i DBU Jyllands Serie 4 og Serie 5 er nu spillet, og det er afgjort, hvilke andenpladser, der rykker op sammen med puljevinderen. Se holdene her.

Læs nyheden

Fra 9-0 til 0-10 mod samme modstander

Vang Tvorups IF’s mandskab i Serie 6 vandt første kamp mod lokalrivalerne fra Hundborg B med hele 9-0. Halvanden måned senere stod de to hold igen over for hinanden, og her må man sige, at der blev vendt op og ned på tingene.

Læs nyheden

De sidste pokalfinaler afgjort

Alle trofæer i DBU Jyllands pokalturnering har nu fundet en ejermand. Se vinderne og få information om tilmelding til pokalturneringen 2016/2017 her.

Læs nyheden

Efterårets puljer klar 28. juni

Tirsdag den 28. juni offentliggøres efterårets puljer i samtlige rækker fra de laveste børnerækker til de ældste seniorrækker. Herefter har klubberne 8 dage til at justere kamptider, hvorefter den endelige turnering ligger klar den 7. juli.

Læs nyheden

Studietur til sambaboldens hjemland

DBU Jylland giver dig nu en unik mulighed for at komme bag kulisserne i de tre brasilianske storklubber Santos FC, Botafogo og Ituano. Oplev Santos FC på hjemmebane og Botafogo på det verdensberømte Maracanã Stadion i Rio de Janeiro.

Læs nyheden

Log ind