MENU

Måned

Tophold i Serie 1 har ingen træner

Serie 1-holdet fra Hasle Boldklub er noget helt særligt. De er godt på vej i Jyllandsserien på trods af, at de ikke har nogen træner. Og så beder de en bøn for både med- og medspillere før kampene. Mød dem her.

Læs nyheden

Aarhusianer finder formlen på den perfekte aflevering

Kan man lave en aflevering, som er umulig at forsvare sig imod? Det mener en dansk specialestuderende, som har fundet hemmeligheden bag den perfekte aflevering ved at benytte sig af avanceret teknologi.

Læs nyheden

Lukket for tilmelding til førstehjælpskurser

De 20 eftertragtede førstehjælpskurser, som DBU Jylland udbyder, er allerede revet væk. Der er nu lukket for bestilling.

Læs nyheden

Nu starter jagten på JM-guldet

I aften tyvstarter kampen om de jyske mesterskab i 40 ungdomsrækker. I alt skal omkring 300 kampe afvikles før alle vindere er fundet.

Læs nyheden

Godt nyt til nedrykningstruede seriehold

En omstrukturering i Danmarksserien har sæsonen igennem hængt som en ekstra trussel mod nedrykningstruede seriehold. Gode jyske præstationer bringer dog godt nyt.

Læs nyheden

Status på toer-regnskabet

Ligger dit hold til oprykning fra en andenplads? Få en opdatering på toer-stillingen i Serie 4 og Serie 5 her og se hvilke hold, som netop nu ser ud til at kunne rykke op sammen med puljens vinder.

Læs nyheden

Fire tætte puljer til formiddagskaffen

I mange puljer er det blevet afgjort, hvem der snupper en af de eftertragtede oprykningspladser. Men vi har fundet fire puljer, hvor spændingen i den grad er intakt.

Læs nyheden

Se svarene på de mest stillede spørgsmål lige nu

Hvordan skal I tilmelde hold og hvem skal spille JM? DBU Jyllands turneringsafdeling modtager masser af den type spørgsmål. Se svarene på de mest stillede her.

Læs nyheden

Årets træner? Peptalk er gået viralt på Facebook

Flere end 95.000 har set en video med en nordjysk træner, der giver en sød peptalk til to U9-hold inden en straffesparkskonkurrence. Den store opmærksomhed er kommet bag på ham.

Læs nyheden

U16 Piger Vest og U19 Drenge Vest: Her er holdene

DBU Jylland har udvalgt de hold, der skal spille U16 Piger Vest og U19 Drenge Vest til efteråret. For pigerne gælder det 16 hold og for drengene 32.

Læs nyheden

Log ind