U16 Piger Vest og U19 Drenge Vest: Her er holdene

DBU Jylland har udvalgt de hold, der skal spille U16 Piger Vest og U19 Drenge Vest til efteråret. For pigerne gælder det 16 hold og for drengene 32.



DBU Jylland kan i dag offentliggøre, hvilke udvalgte hold som skal spille i ansøgningsrækkerne U16 Piger Vest og U19 Drenge Vest i efteråret 2016.

De to rækker udgør årgangens øverste niveau, og der er udvalgt 14 jyske hold og to fynske hold hos pigerne, mens 29 jyske og tre fynske hold skal spille i drengenes turnering.

Du kan se de udvalgte hold her:

Udvælgelsen er sket på baggrund af ansøgninger fra de enkelte klubber, og formålet er at give de bedste hold i årgangene jævnbyrdige kampe. I U16 Piger Vest er licensklubberne sikret en plads, hvis de har ønsket det.

Se eventuelt mere om udvælgelsen her.

Stor interesse fra klubber

U16 Piger Vest er indført i forbindelse med den nye inddeling af de ældste pigerækker i U16 og U18 i stedet for U17 og U19. 17 hold – heraf to fynske – har tilmeldt sig/ansøgt om deltagelse i rækken.

Igen i år har mange klubber ønsket at komme i betragtning til at spille på øverste niveau for U19 Drenge. I alt 43 jyske klubber har søgt om at få en af de 29 pladser, som udpeges af DBU Jylland.

Hold, der ikke har fået en af de eftertragtede pladser, bliver automatisk overført til årgangens næsthøjeste række. For U19-drengenes vedkommende overføres de til kval.-rækken, mens pigerne overføres til mesterrækken.

Grundig udvælgelsesproces

De deltagende hold i U16 Piger Vest-rækken er blevet udvalgt af en arbejdsgruppe nedsat af DBU Fyn og DBU Jylland.

Udvælgelsesarbejdet i U19 Drenge Vest har ligeledes været lagt i hænderne på erfarne fodboldledere, som er blevet udpeget af DBU Jyllands ungdomsudvalg på baggrund af deres indsigt i eliteungdomsfodbold.

Spørgsmål til udvælgelsen kan rettes til repræsentanter fra arbejdsgrupperne. Kontaktoplysninger kan findes nederst på denne side.

Log ind