Hareide på dobbelt besøg i Jylland

Landstræner Åge Hareide lægger vejen forbi DBU Jylland-arrangementer ved to lejligheder i løbet af efteråret og vinteren.


Landstræner Åge Hareide holder to oplæg på jysk grund - første gang til september og så igen i januar.


Der er godt nyt til jyske landsholdsfans, der gerne vil opleve den nye mand i spidsen for de rød-hvide på helt tæt hold.

Åge Hareide deltager i to arrangementer i DBU Jylland-regi i løbet af det næste halve års tid. Første gang bliver den 22. september 2016 i forbindelse med en endnu ikke nærmere bestemt begivenhed. Anden gang er den 8. januar 2017 til det altid populære nordjyske trænerseminar i Brønderslev.

Ved sin ansættelse i december 2015 annoncerede nordmanden da også, at danskerne kunne forvente at se ham rundt omkring i landet. Og de ord står han ved. I løbet af sine første måneder som landstræner har Åge Hareide allerede ved adskillige lejligheder besøgt stadions i det ganske land.

Han har desuden fremhævet breddefodboldens betydning for DBU og for den danske talentudvikling – senest i forbindelse med at han overrakte medaljer ved Ekstra Bladets Skolefodboldturnering i april.

Flere informationer om de to arrangementer følger her på hjemmesiden.

Log ind