Fra 9-0 til 0-10 mod samme modstander

Vang Tvorups IF’s mandskab i Serie 6 vandt første kamp mod lokalrivalerne fra Hundborg B med hele 9-0. Halvanden måned senere stod de to hold igen over for hinanden, og her må man sige, at der blev vendt op og ned på tingene.


Vang Tvorup IF's Serie 6-mandskab er usædvanligt svingende i deres præstationer. Øverst til højre er det cheftræner Steen Munk Nielsen. Foto: Vang Tvorup IF.



Det er ikke ualmindeligt, at fodboldhold svinger i sine præstationer. Især i serierækkerne er det ofte umuligt at spore nogen form for kontinuitet. Men Serie 6-holdet, Vang Tvorup IF, fra Thy tog alligevel de svingende resultater til helt nye højder.

I deres første opgør mod lokalrivalerne fra Hundborg B vandt de 9-0. Seks uger senere, og seks kilometer sydpå, måtte de så indkassere et nederlag på hele 10-0 til de selvsamme arvefjender.

Steen Munk Nielsen er med egne ord cheftræner for Vang Tvorup IF, og han mærker tydeligt, hvordan taburetten under ham er rødglødende.

- Trænersædet brænder. Det er helt sikkert. Det er jo lokalopgør mod vores nære naboer, så nu har de jo desværre håneretten, må man sige, lyder det fra den træneransvarlige for Vang Tvorup IF.

Forstærket med oldboysspillere

Som enhver anden cheftræner, så har Steen Munk Nielsen analyseret kampen til bunds og har dermed fundet en god forklaring på, hvordan det kunne gå så galt i forhold til de to klubbers første indbyrdes opgør.

- Altså, vi havde 18 afbud til kampen. Og selvom vi har hele 32 spillere at tage af, så var det flere af de bærende kræfter, der havde afbud. Vores målmand havde heller ikke stået på mål i mange sekunder før den kamp og var vel skyld i syv-otte mål, siger slagteriarbejderen.

Han peger også på, at modstanderen havde steppet gevaldigt op i forhold til deres første forsmædelige nederlag på 9-0.

- Hundborg havde også forstærket deres hold meget med Serie 4-spillere og gode oldboysspillere, forklarer træneren.

Hævngerrig cheftræner

Selvom Steen Munk Nielsens mandskab storsejrede på hjemmebane og altså i lidt højere grad stortabte på udebane, så tror han ikke på, at det er tilskuernes fortjeneste, at de to opgør var som Yin og Yang.

- Ej, jeg tror nu godt, at vi kan stå for presset fra de meget få fremmødte tilskuere, som dukker op til vores Serie 6-kampe, griner Steen Munk Nielsen.

Trods nederlaget på 10-0, så er træneren ikke det mindste bekymret for at møde Hundborg B igen i efterårssæsonen, hvis de skulle havne i samme pulje. Han tror på, at hans mandskab vil være ekstra opsatte.

- Vi er absolut klar. Nu har vi noget, der skal slettes fra tavlen. Det er ikke umuligt, at vi vinder med tocifret. Det kommer an på dagen og holdet, slutter Steen Munk Nielsen.

Læs mere:

Seriehold lavede syv mål men fik store klø

Log ind