MENU

Seriespiller vælger pokalkamp før bryllupsrejse

Serie 1-spilleren Simon Møbjerg Christiansen fra Tarm IF har for nylig været i et alvorligt hovedbrud, hvor han skulle vælge mellem en pokalkamp eller en planlagt bryllupsrejse. Med den kommende bruds accept har han valgt fodbolden frem for bryllupsrejsen.


Serie 1-spilleren, Simon Møbjerg Christiansen, i den blå trøje har fundet en god løsning på sit livs dilemma.


Facebook-gruppen, Tarm IF af 1897, annoncerede for nyligt, at de i næste runde af DBU Pokalen skal møde Superligaholdet fra AC Horsens. Udmeldingen er ikke overraskende spækket med forventningsfulde kommentarer fra Tarm IF’s spillere og øvrige stab.

Men ikke alle var lige begejstrede. Serie 1-holdets faste højre back, Simon Møbjerg Christiansen, sad tilbage med en underlig fornemmelse i kroppen.

- Jeg blev helt mundlam. Det måtte bare ikke ske. Folk skrev, hvor fedt det var, og hvor meget de glædede sig. Men jeg havde i stedet ondt i maven, siger Simon Møbjerg Christiansen.

Årsagen til mavepinen var et ulyksaligt sammentræf. Kampen skal afvikles den 10. august – samme dag som Simon og hans forlovede, Frederikke, har bestilt bryllupsrejse til London.


Bold eller bryllupsrejse?

Efter den barske realitet havde åbenbaret sig, var Simon Møbjerg Christiansen ramt af fortvivlelse. For selvom han naturligvis gerne ville på bryllupsrejse med sit livs udkårne, så ville han samtidig ikke gå glip af sit livs fodboldkamp.

- Vi fik en god snak, hvor jeg forsøgte at sætte hende ind i vigtigheden af kampen. Det er jo alt andet end en almindelig seriekamp, men et setup med 1000 tilskuere og en stor fest, siger den 24-årige klubmand, der ikke har misset en eneste træning i år.

Den kommende brud var forstående over for Simons hovedbrud, og så kom hun selv med et løsningsforslag:

- Hun tænkte over det et par dage, og så var det faktisk hende selv, der foreslog at lave bryllupsrejsen om til en shoppetur med en veninde. Men der var en betingelse: Vi skal på en anden bryllupsrejse, og det er mig, der skal spare op til den, siger Simon Møbjerg Christiansen, der tilføjer, at flere af holdkammeraterne allerede har doneret flotte beløb til bryllupsrejse nummer to.

Stort at møde superligaspillere

Nu hvor dilemmaet er blevet løst, så ser Simon Møbjerg Christiansen utrolig meget frem til den store kamp.

- Det bliver det største. Jeg glæder mig helt vildt. Der bliver en fantastisk stemning på stadion, og så bliver det fedt at spille over for superligaspillere. Det bliver en stor festdag i den klub, jeg elsker, siger den 24-årige detailslagter, der ikke lægger sig ned på forhånd mod storfavoritterne fra Superligaen.

- Vi er en flok fightere, så i starten kan det godt blive lige. Meget kan ske, hvis vi kommer godt fra land. Vi tager det seriøst og møder dem for at vinde – indtil det modsatte er bevist, slutter Simon Møbjerg Christiansen.

Simons dilemma i Mads & Monopolet
Simon Møbjerg Christiansen var lørdag den 25. juni i Mads & Monopolet med dilemmaet. Du kan høre podcast fra udsendelsen her, hvor Nikolaj Kopernikus, Simon Jul og Johanne Schmidt-Nielsen (cirka 12 minutter inde i indslaget). Hør programmet her.

Log ind