Status quo i jysk nedrykningskabale

En ny struktur i Danmarksserien kan potentielt sende en række ekstra hold under nedrykningsstregen ned igennem de jyske serierækker. Der er dog ikke afgørende nyt siden sidste uge.



Det er stadig uklart, om de jyske fodboldspillere får noget ekstra at smile over. Foto: Fodboldbilleder.dk


I disse uger bliver der både kæmpet intenst om eftertragtede oprykningspladser og mod frygtede nedrykningspladser i de jyske serierækker.

Derfor er der også mange, som holder et ekstra øje med den nye DS-struktur, som i værste fald, med jyske briller, kan føre til fem ekstraordinære nedrykninger ned igennem de jyske serierækker.

I denne uge er der dog hverken hold, som kan ånde lettet op eller som skal bide neglene ekstra langt ned. Situationen har nemlig stort ikke forandret sig siden sidste uge.

Ingen afgørende brikker faldet på plads

- Siden sidst er der ikke nogle brikker, der er faldt afgørende på plads. Derfor er svaret fortsat,  at det højst kan blive til fem ekstraordinære nedrykninger ned igennem de jyske serierækker pga. omstruktureringen i DS, da et jysk hold ikke længere kan ligge sidst i Danmarksserien pulje 2, fortæller Ole Frandsen, der som leder af DBU Jylland Turneringer følger situationen tæt.

- Til gengæld tror vi på, at der vil falde én ting eller to på plads i løbet af den kommende weekend. Det handler om nedrykning fra KanalSport Divisonen og om hvorvidt der er jyske hold der kommer i farezonen i Danmarksserien, pulje 2, siger han.

Turneringslederen understreger dog, at det ser positivt ud med jyske briller.

- Så nu afventer vi spændt på, om der er nogle ting, der falder endeligt på plads hen over weekenden, udtaler han.

Log ind