Måned

Nu bliver populær fodbold-app endnu bedre

DBU og lokalunionernes fælles app til smartphones er allerede blevet downloadet flere end en halv million gange. Og nu bliver den endnu bedre.

Læs nyheden

Et must at være på de sociale medier

E-magasinet, Jysk Fodbold, er ude med et nyt nummer om fodboldklubbernes brug af de sociale medier. Find ud af om din klub egner sig mest til Facebook, Snapchat eller noget helt tredje. Hent magasinet helt gratis i App Store eller Google Play.

Læs nyheden

Tag landsholdene med i lommen

Nu kan du finde både aktuelle og historiske data på alle landshold og landsholdspillere på DBU’s Fodbold app, som nu har rundet en halv million downloads.

Læs nyheden

Søges: Leder til Region 4s bestyrelse

Har du bred erfaring som foreningsleder indenfor fodbolden? Vil du være med til at skabe og sikre de bedste betingelser for de mange fodboldklubber i det sydlige Jylland? Så er du måske DBU Jyllands nye medlem af den regionale bestyrelse i Region 4.

Læs nyheden

Test: Har du styr på ændringerne i Fodboldloven?

Denne sommer trådte en række ændringer i kraft i Fodboldloven. Her kan du teste dig selv i fem af de væsentligste ændringer.

Læs nyheden

Har din klub forslag til DBU Jylland?

Skal ungdomsturneringerne laves om? Eller hvad med senior-rækkerne? Årsmøde-tiden nærmer sig, og den 15. september er sidste frist, hvis man som klub ønsker at fremsætte forslag til ændringer af DBU Jyllands love, reglement eller turneringsbestemmelser.

Læs nyheden

Indkaldelse til regionale årsmøder

DBU Jyllands regionale årsmøder afvikles traditionen tro i den sidste halvdel af november. Kun foreninger der deltager på regionernes årsmøder, har stemmeret på DBU Jyllands delegeretmøde, som finder sted lørdag d. 7. januar 2017.

Læs nyheden

Lad ikke mørket overraske

Med ganske få klik på dbujylland.dk kan du hurtigt og nemt kan se, hvornår solen går ned en given dag forskellige steder i Jylland. Det gør det lettere at planlægge sine kampe, så de er færdigspillede, før mørket falder på.

Læs nyheden

Golden League kom godt fra land

I weekenden lød startskuddet til DBU Jyllands og DBU Fyns nye pilotprojekt, Golden League, som skal styrke udviklingen af de dygtigste jyske og fynske drengespillere i årgangene U10, U11 og U12.

Læs nyheden

Ung Serie 1-spiller er gået mål-amok

Bramming Boldklubs Serie 1-hold har lavet ni mål i efterårets tre første kampe. Samtlige ni mål er scoret af holdets 19-årige angriber, Benjamin Klaaby Hansen.

Læs nyheden

Log ind