Måned

Nyttige links til trænere

Hvordan ansøger man om spillerdispensation, hvad skal man gøre, når der kommer nye spillere på holdet eller i klubben, og hvordan fungerer elektroniske holdkort? Det og meget mere kan du få svar på her.

Læs nyheden

Benjamin gør det rart at komme til Fanø Boldklub

For to år siden var Benjamin Strand Andersen som 21-årig i klemme i systemet, hverken klar til uddannelse eller job. Nu stortrives han i et fleksjob hos Fanø Boldklub, hvor han også har frivillige opgaver.

Læs nyheden

Sådan bliver nye spillere lovlige

Det er vigtigt, at din klub husker at indhente spillercertifikater på nye spillere. Spillercertifikater indhentes digitalt, men hvordan skal man gøre og hvad skal man være opmærksom på? Få en guide her.

Læs nyheden

Hvem fortjener en frivillig-pris?

Det er tid til at indstille kandidater til DBU Jyllands priser og legater til frivillige. Hvem i din klub gør en forskel og fortjener at blive anerkendt? Se de forskellige hædersbevisninger og hvordan du indstiller her.

Læs nyheden

Mød Hareide og Tomasson

Den 22. september 2016 kan du opleve landstræner Åge Hareide og assisterende landstræner Jon Dahl Tomasson på helt tæt hold, når DBU Jylland inviterer til trænerseminar i Tilst. Tilmeld dig her.

Læs nyheden

Serie 4-pulje målrigt fra land

Den jyske breddefodbold er kommet godt fra land. Ikke mindst en særdels målrig Serie 4-pulje, hvor holdene byder hinanden op til (mål)dans.

Læs nyheden

Se listen: Tidligere superliga-profiler træner breddebold

Når de professionelle fodboldspillere i Superligaen gemmer støvlerne væk i skoskabet, så slipper mange af dem ikke fodboldbolden helt. Her kan du se en liste over tidligere topspillere, som har kastet sig over trænerhvervet i en jysk breddeklub.

Læs nyheden

Rørt pigetræner får gruppekrammer

Brian og Bording IF's U12 piger gik hele vejen i et lokalt stævne. Det gjorde holdets træner så stolt, at han måtte have et gruppekram. Se den dejlige video her.

Læs nyheden

Tag godt imod fodbolddommerne

Nå vi spiller fodbold, skal alle på og udenfor banen have en god oplevelse. Også dommeren. Hør Morten Rask Thomsen, som er formand for DBU Jyllands dommerudvalg, give sit bud på, hvordan man får fodbolddommerne til at føle sig godt tilpas ude i jeres klubber.

Læs nyheden

Nye vinde over DBU Jyllands turneringer

En række opdateringer i DBU Jyllands turneringsreglement træder i kraft fra turneringsåret 2016/2017. Se dem her.

Læs nyheden

Log ind