Mød Hareide og Tomasson

Den 22. september 2016 kan du opleve landstræner Åge Hareide og assisterende landstræner Jon Dahl Tomasson på helt tæt hold, når DBU Jylland inviterer til trænerseminar i Tilst. Tilmeld dig her.



Landstræner Åge Hareide og assisterende landstræner Jon Dahl Tomasson kommer til Tilst den 22. september. Foto: www.fodboldbilleder.dk

Vil du indvies i, hvordan træningen foregår, når Danmarks bedste fodboldspillere samles, har du stadig muligheden. Den nye duo i front for herrelandsholdet, Åge Hareide og Jon Dahl Tomasson, gæster DBU Jylland den 22. september.

De to går et travlt efterår i møde, når de første fire i rækken af VM-kvalifikationskampe spilles, men midt i det travle program har de afsat tid til et trænerseminar i det jyske.

Seminaret har overskriften ”Landsholdets spillestil: Vigtige momenter i træningen” og afholdes på DBU Hotel & Kursuscenter i Tilst.

Offensivt syn på fodbold

Åge Hareide blev præsenteret som ny landstræner i december 2015. Den 62-årige nordmand har været træner i en række klubber og vundet mesterskabstitler i både den bedste svenske, norske og danske liga.

Jon Dahl Tomasson deler med 52 mål topscorerrekorden på det danske landshold og indtager en tredjeplads på listen over flest spillede landskampe. Siden angriberen, der var kendt for sine indersidescoringer, stoppede sin spillerkarriere i 2011, har han erhvervet sig en UEFA Pro-licens og som træner været tilknyttet flere hollandske klubber.

Fra 1. juni 2016 tiltrådte Jon Dahl Tomasson som assistent for Åge Hareide, som i den forbindelse karakteriserede ham på følgende måde:

- Tomasson er en ledertype, der kommer med et offensivt syn på fodbold og ukuelig vindermentalitet.

Teori, praktik og masser af tid til spørgsmål

Forkærligheden for netop offensiv fodbold har Åge Hareide og Jon Dahl Tomasson til fælles, og på seminaret den 22. september vil de fortælle, hvordan de arbejder med en offensiv og målsøgende spillestil i landsholdets træning. Seminardeltagerne vil få et kig bag kulisserne på landsholdet og et særligt indblik i nogle af dansk fodbolds vigtigste trænerposter.

Aftenens program giver dig rig mulighed for at stille spørgsmål. Men først står landstræneren og assistenttræneren for en lille times teoretisk oplæg efterfulgt af halvanden times træning, hvor de vil demonstrere en række af de træningsøvelser, de anvender på landsholdet.

Program
17.00 Velkomst
17.10 Teoretisk oplæg v/ Åge Hareide og Jon Dahl Tomasson
18.00 Træning på banen med medier
19.30
Opsummering og spørgsmål til træningen
20.00
Spørgsmål fra deltagerne
21.00 Farvel og tak

Seminaret henvender sig primært til trænere for de ældste ungdomsårgange samt seniorhold, men alle interesserede trænere og klubledere er velkomne.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig arrangementet her

Deltagelse koster 350 kroner (inklusiv let forplejning), og sidste chance for tilmelding er søndag den 18. september 2016.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til seminaret, er du velkommen til at kontakte René Jensen på mail rjen@dbujylland.dk eller telefon 8939 9954.

Log ind