Ung Serie 1-spiller er gået mål-amok

Bramming Boldklubs Serie 1-hold har lavet ni mål i efterårets tre første kampe. Samtlige ni mål er scoret af holdets 19-årige angriber, Benjamin Klaaby Hansen.


Benjamin Klaaby Hansen (t.v.) har scoret alle sit holds ni mål i de første tre kampe af sæsonen. Foto: Privat.


Det er en nem tjans at være livescore-indberetter for Bramming Boldklubs Serie 1-hold. For fingeren skal med garanti blot finde frem til Benjamin Klaaby Hansens navn og så trykke der, hver gang modstanderens net blafrer.

Angriberen har nemlig scoret samtlige af holdets ni mål i efterårets første tre kampe og har dermed endda meget afgørende indflydelse på, at holdet indtager en øjeblikkelig førsteplads i puljen.

Det er derfor på sin plads at sige, at den unge sønderjyde er kommet forrygende i gang i sin nye klub, Bramming Boldklub, efter sommerskiftet fra Serie 3-holdet i Hviding IF.

Altid lavet mange mål

Den unge bomber er da også selv overrasket over, at han er kommet så godt i gang med målscoringen på det højere niveau.

- Jeg ved ikke helt, hvad der sker. Jeg er ret hurtig, men ikke mega-god med bolden. Jeg kan ofte løbe fra forsvaret, og så formår jeg at løbe i de rigtige huller. Jeg har altid lavet mange mål, siger Benjamin Klaaby Hansen.

Faktisk sluttede målslugeren forårssæsonen af med tre hattrick på stribe, inden en skade satte en stopper for den flotte målstime. Efter sommerferien er han dog blevet sin skade kvit og har altså igen gang i en imponerende række af sønderbombninger af modstanderens mål.

Ikke tilfreds med de ni mål

Holdets tre kampe er endt 4-2, 2-2 og 3-1, og det er som nævnt Benjamin Klaaby Hansen, der står noteret for alle ni træffere. Alligevel er sønderjyden ikke helt tilfreds med sin sæsonstart.

- Jeg burde faktisk at have lavet dobbelt så mange mål. Jeg har både brændt friløbere og store hovedstødschancer, så jeg er faktisk ikke helt tilfreds, lyder det fra den unge tømrerlærling.

Benjamin Klaaby Hansen forsøgte før sæsonen at spille sig i truppen hos 2. divisionsholdet FC Sydvest. Men prøveperioden gik ikke efter planen, så han tog i stedet til Bramming Boldklub, hvor to af hans kammerater spiller. Her er han til gengæld blevet taget imod med åbne arme.

- De manglede en angriber, og jeg er jo kommet godt fra land. De siger, at jeg er vanvittig, griner han og fortsætter:

- Hvis jeg holder mig skadesfri, så skal det nok blive en rigtig god efterårssæson, slutter han.

Lørdag skal Benjamin Klaaby Hansen så forsøge at fortsætte sin vanvittige sæsonstart mod rækkens nummer fem fra Vejle Boldklub.

Log ind