Nu bliver populær fodbold-app endnu bedre

DBU og lokalunionernes fælles app til smartphones er allerede blevet downloadet flere end en halv million gange. Og nu bliver den endnu bedre.Nu kan du tilpasse menuen i Fodbold-app'en som du vil have den. Foto: Martin Weibel

App’en Fodbold er et uundværligt redskab for rigtig mange fodboldspillere og frivillige fodboldledere.

Man kan blandt andet benytte app’en, hvis man ønsker at se sine stillinger og resultater, finde træningsøvelser eller indberette resultater – og nu bliver app’en endnu bedre.

Seneste skud på stammen over nye features er således, at der fremover bliver mulighed for at personliggøre forsiden på Fodbold app’en, så hver enkelt bruger endnu hurtigere kan komme hen til det indhold, som lige nøjagtigt han eller hun skal bruge.

Design app’en som du vil

For Heidi Lüthje, som er IT-chef i DBU, er det nye tiltag blandt andet en service til alle dem, som sidder på flere forskellige hverv i fodboldklubberne.

- Vores brugere har ofte flere kasketter på, så muligheden for at personificere forsiden af app’en efter brugerens eget verdensbillede er noget som vi håber, vil gøre en stor forskel for den enkelte, siger hun.

For at personificere din egen forside, kræver det blot, at du har et DBU-login. Loginet kan nemt oprettes på Fodbold app’en eller via DBU’s hjemmeside.

Den seneste version af Fodbold app’en har også en anden nytilgang. Nu kan du nemlig også følge med i landsholdets kampe. Både allerede spillede og kommende kampe vil figurere i app’en.

Du kan enten downloade fodboldapp’en her – eller direkte på Google Play eller App Store ved blot at søge på ”fodbold”.

Log ind