MENU

Måned

Kan faciliteter fastholde spillerne?

To foredragsholdere med hver deres udgangspunkt gav indspark til forbindelsen mellem en forenings faciliteter og fastholdelsen af spillere.

Læs nyheden

Inspiration til det jyske fodboldfolk

Klubfolk fra hele Jylland var dukket op på Langkær Gymnasium for at få inspiration til konferencen Verdens Bedste Fodboldklub.

Læs nyheden

Nordjysk networking giver bedre pigetrænere

Træneren er altafgørende for at rekruttere og fastholde spillere på de danske fodboldhold, derfor har DBU Jylland forsøgt at løfte pigetrænerens faglighed i et pilotprojekt, som indtil videre tegner positive resultater.

Læs nyheden

EU: Kunstgræsbaner er ufarlige

Spil bare løs! EU’s kemikalie-agentur fastslår i en længe ventet rapport, at fodboldspillere ikke skal være bekymret for helbredet, når de spiller på kunstgræsbaner.

Læs nyheden

Holdkort: Sådan er reglerne

Nu spilles fodboldkampe jo altså på banen, så derfor har vi gjort det helt simpelt og hurtigt at udfylde holdkortet inden kampstart. Få guiden lige her.

Læs nyheden

Gratis børnestævner i højsæsonen

Syv Jyske 3-bold storstævner skydes i gang i det jyske med start i Mejrup den 21. maj, hvorefter fodboldtivoli-karavanen kommer hele jylland rundt indtil september. For alle børnehold fra årgang 2008-2012. Og det er helt gratis at være med, inklusive medaljer til alle. Tilmeld allerede nu!

Læs nyheden

Skulle det være en tur til Costa Brava?

Fodboldens Lotteri er i gang, og det kan give dig og din klub mulighed for at finde penge til et projekt eller en tur ud i verden.

Læs nyheden

Kæmpe jubelbrøl i den jyske Barcelona-højborg

I Engesvang Fremad kan man ikke få armene ned efter FC Barcelonas sensationelle comeback mod PSG i går. I den lille midtjyske klub har man nemlig en helt særlig forbindelse til det spanske storhold.

Læs nyheden

Forårets puljer klar til 2000 hold

Fra i dag kan holdene i de laveste rækker i DBU Jyllands centrale 11-mandsturneringer se forårets puljer og kampprogrammer her på dbujylland.dk.

Læs nyheden

Kom helt tæt på en dommers debut

21-årige Christian Nikolai Jensen er nyuddannet fodbolddommer. Sønderjyden har givet os lov til at følge med helt tæt på til sin allerførste kamp i dommeruniformen.

Læs nyheden

Log ind