Inspiration til det jyske fodboldfolk

Klubfolk fra hele Jylland var dukket op på Langkær Gymnasium for at få inspiration til konferencen Verdens Bedste Fodboldklub.


Der var rig mulighed for at tanke inspiration til konferencen Verdens Bedste Fodboldklub. Foto: Martin Hungeberg.


150 engagerede klubfolk fra 60 forskellige klubber havde i lørdags sat kursen mod Tilst og Langkær Gymnasium, hvor DBU Jylland afholdte konferencen Verdens Bedste Fodboldklub.

Dagen forløb med foredrag om alt i klubben fra det sportslige til det administrative. Deltageren kunne tanke op på muligheder og ideer, som kunne komme dem til gavn hjemme i klubben. Noget, som udviklingsafdelingen i DBU Jylland, som havde skruet dagen sammen, håber, kan udmønte sig i klublivet rundt i Jylland.

- Vi håber, at deltagerne er blevet inspireret af både foredragsholdere, men også af de andre deltagere til at gå hjem og gøre deres klub endnu bedre, end den er i forvejen. Vi har haft en fantastisk dag, hvor folk virkelig har været klar på at suge viden til sig og debattere de udfordringer, som man kan støde på i foreningslivet siger udviklingschef, Henriette K. Jensen.

For de klubfolk der sidder og river sig i håret over ikke at være kommet af sted, er der en lille trøst at hente. Samtlige oplæg fra dagen vil blive lagt op på verdensbedstefodboldklub.dk, hvor man kan fange pointerne på efterbevilling.

Log ind