Forårets puljer klar til 2000 hold

Fra i dag kan holdene i de laveste rækker i DBU Jyllands centrale 11-mandsturneringer se forårets puljer og kampprogrammer her på dbujylland.dk.

Kvinder

Flere end 2000 hold har netop fået offentliggjort deres puljer til foråret. Foto: LLN Press


I dag har DBU Jylland offentliggjort puljer og kampprogrammer for 2010 hold i DBU Jyllands centrale 11-mandsturnering for foråret 2017.

Puljer og kampprogrammer i følgende rækker er offentliggjort i dag:

Senior: Serie 5 og Serie 6 Herrer samt Serie 1 og Serie 2 Kvinder

Drengeungdom: U19 1, U19 2, U17 1, U17 2, U16 Mester, U16 1, U16 2, U15 1, U15 2, U14 1, U14 2, U13 Mester, U13 1 og U13 2

Pigeungdom: U18 Mester, U16 Mester, U16 1, U15 Mester, U15 1, U14 Mester, U14 1, U13 Vest og U13 Mester

Du kan indrapportere kamptidspunkter frem til torsdag den 16. marts kl. 23.59 og det endelige kampprogram for disse rækker udsendes fredag den 17. marts.

Interaktivt kort hjælper med at sammensætte puljerne

DBU Jyllands turneringsafdeling sammensætter altid puljerne ud fra geografiske hensyn. I de seneste år er det arbejde blevet lettere, fordi man nu bruger et interaktivt Jyllands-kort med de forskellige rækkers mange hold.

Det er et nyttigt redskab, når turneringsafdelingen skal sikre optimale kørselsafstande for flest mulige hold, og det giver et hurtigere overblik over de geografiske afstande mellem holdene, end da man markerede dem manuelt.

- Vi laver de bedst mulige puljesammensætninger ud fra et helhedsperspektiv. Det vil sige, at langt de fleste hold kommer i pulje med hold, som ligger så tæt på som muligt. Enkelte hold kan opleve, at de får lidt længere til kamp, men vi gør alt, vi kan, for at tilgodese alle – og helheden skal jo gå op, siger Ole Frandsen, afdelingsleder i DBU Jylland Turneringer.

Find din pulje

Du kan finde dit holds pulje på flere måder – søg for eksempel på din klub i boksen ”Søg i turneringer og resultater” til højre.

Når du har søgt på klubbens navn, kan du klikke dig frem til en oversigt over alle klubbens hold og derefter finde puljen.

Yderligere informationer

Læs mere om turneringsplanlægningen her og find blandt andet tidsfrister for redigering af kamptidspunkter.

De regionale turneringer offentliggøres på et senere tidspunkt.

Læs også

Automatisk indplacering sikrer det rette niveau


Log ind