MENU

Måned

Pige-pionerer gav hinanden god debat

Hele 73 klubfolk fra DBU Jylland Region 1 var mødt op til dialogmøde om pigefodbold i Støvring IF’s klubhus tirsdag 21. marts. Debatten kunne være fortsat hele natten.

Læs nyheden

Holdkort: Nu er det endnu nemmere

Træneren skal ikke sidde ved skrivebordet, træneren skal være på sidelinjen. Derfor har vi gjort det endnu nemmere at udfylde holdkort, så du kan koncentrere sig om holdet.

Læs nyheden

Her er alt du bør vide før sæsonstarten

Væsentlige regler, vejledninger til særlige situationer samt en liste med gratis værktøjer. Her får du det store overblik før sæsonstarten.

Læs nyheden

Syv vigtige ændringer til sæsonstarten

Der er skruet lidt på fleksibilitetsreglen, og begrebet ”kvartalsspiller” er blevet til ”halvårsspiller”. Her kan du få overblikket over de væsentligste ændringer op til forårssæsonen 2017.

Læs nyheden

Stadig pladser på ungdomstrænerkursus

Alle pladser er endnu ikke uddelt på DBU Jyllands ungdomstrænerkursus, hvor trænere kan blive klogere på mentaltræning og afslutningsformer, som kan bruges hjemme i klubben.

Læs nyheden

Fuldt hold til Verdens Bedste Fodboldklub

Flere klubber var mødt op til konferencedagen Verdens Bedste Fodboldklub med flere klubfolk på tilmeldingslisten. En af dem var Fortuna Hjørring, der kunne lytte med på flere forskellige oplæg.

Læs nyheden

Bør vi sætte grænser for rummeligheden?

Med et kontroversielt indlæg satte DBU Talenttræner, Claus Frank Nielsen, tankerne i gang hos tilhørerne til seminaret Verdens Bedste Fodboldklub lørdag 11. marts.

Læs nyheden

Holdkort: Det skal klubben have styr på

Det er såre simpelt at udfylde holdkort korrekt, men inden sæsonstart er der et par ting, som klubben skal have styr på for at klæde træneren/holdlederen på til opgaven. Få guiden her.

Læs nyheden

Sportspsykolog: Hvorfor råber du efter spillerne?

Alt for mange fodboldtrænere råber for meget og forkert af deres spillere under kamp og til træning, lyder det fra en ekspert, som advarer mod mistrivsel hos spillerne.

Læs nyheden

Fint fællesmøde på dommerområdet

Onsdag den 8. marts var repræsentanter fra 14 jyske dommerklubber, DFU og DBU Jylland samlet til det årlige fællesmøde om samarbejdet på dommerområdet.

Læs nyheden

Log ind