MENU

Måned

DBU Jylland runder 1000 abonnenter på Youtube

Flere end 1000 mennesker abonnerer nu på DBU Jyllands youtube-kanal.

Læs nyheden

Hobro IK hjælper fleksjobbere i arbejde

I samarbejde med kommunen har Hobro IK lavet projektet ’Mod alle odds’. Her har klubben gennem sit sponsornetværk været med til at hjælpe fleksjobbere og jobparate kontanthjælpsmodtagere i arbejde.

Læs nyheden

Alle JM-mestre i indefodbold er fundet

Anden og sidste del af de jyske mesterskaber i indendørs fodbold blev afviklet i weekenden rundt om i Jylland. Herunder kan du se vinderne.

Læs nyheden

Benhård militærtræning i Seest Boldklub

Der gælder kæft, trit og retning, når de mange seniorspillere i Seest Boldklub skal i fodboldform. Det er nemlig en kaptajn i militæret, som står for den fysiske del af opstartstræningen.

Læs nyheden

- Jeg møder altid op 45 minutter før tid

Som bare 16-årig er Mads Kildal Christensen en uvurderlig del af de frivillige hænder i Djursland-klubben Åstrup/Hammelev IF. I slutningen af det forgangne år modtog den unge træner Region 3’s nyoprettede pris Årets Ungleder for sit engagement.

Læs nyheden

Få flere unge spillere i klubben

Fodboldklubber konkurrerer allerede nu med mange andre sportsgrene om de unges gunst. Her er træneren en nøgleperson og til konferencedagen Verdens Bedste Fodboldklub er der gode råd at hente til fremtiden.

Læs nyheden

Ikonisk formand stopper efter 60 år

Efter imponerende 60 år som formand træder Benny Hansen ned fra formandsstolen i Glejbjerg SF. Han vil dog fortsat i fremtiden være at finde som hjælper på klubbens anlæg.

Læs nyheden

Log ind