Måned

Søg indflydelse i DBU Jyllands dommerfaglige arbejde

Har du interesse for dommergerningen og lyst til at bidrage med dommerfagligt arbejde, er du velkommen til at sende en ansøgning til os. Vi er altid på udkig efter frivillige, som brænder for at styrke og videreudvikle dommerområdet.

Læs nyheden

En julehilsen til alle klubbernes frivillige

DBU Jyllands formand, Bent Clausen, sender i dag en julehilsen til alle frivillige i de jyske fodboldklubber og hylder den indsats, som hver dag ydes til gavn for tusindvis af børn, unge og voksne.

Læs nyheden

Sådan holder DBU Jylland julelukket

DBU Jylland holder julelukket mellem jul og nytår. Se de præcise åbningstider for DBU Jyllands kontorer her.

Læs nyheden

Økonomisk status for jysk fodbold

Økonomiansvarlig i DBU Jylland, Hans Mogensen, kan præsentere et underskud på 154.899 kr. for regnskabsåret 2016/2017 på delegeretmødet i Herning. Her kan du finde den fulde skriftlige økonomiberetning, som vil blive suppleret af en mundtlig orientering på delegeretmødet.

Læs nyheden

Læs formandens skriftlige beretning

Man kan nu finde Bent Clausens skriftlige beretning for året 2017 her på hjemmesiden. Han berører bl.a. temaer som fodboldens betydning for lokalsamfundet, frivillighed, børnefodbold og den igangværende reformproces af breddefodbolden.

Læs nyheden

Top 10: Her er de mest populære videoer fra 2017

I har set DBU Jyllands videoer fra de jyske breddeklubber flere end fire millioner gange i 2017. Her har vi samlet en oversigt over de videoer, som allerflest har set.

Læs nyheden

Finpuds trænerkompetencerne i januar

Du har stadig chancen for at komme på trænerseminar i begyndelsen af det nye år, og du behøver ikke rejse langt for at opleve toptrænere fra bl.a. Superligaen og 1. division. DBU Jylland afholder arrangementer i både Vrå, Vildbjerg og Esbjerg.

Læs nyheden

Hvem er på valg i Herning?

De jyske klubber skal vælge to medlemmer til DBU Jyllands bestyrelse, tre medlemmer til Disciplinærudvalget og tre medlemmer til Appeludvalget på delegeretmødet i Herning. Her kan du se, hvem DBU Jylland indstiller til de forskellige organer.

Læs nyheden

20 forslag klar til delegeretmødet

DBU Jyllands delegeretmøde den 6. januar 2018 er eksamenstid for de forslag, der i første omgang blev behandlet på regionernes årsmøder i november. I alt 20 forslag skal til endelig afstemning i Herning.

Læs nyheden

Flere danskere vil dømme fodbold

2017 har budt på en stigning i antallet af nye fodbolddommere. I alt har 372 personer taget dommerkortet i det forgangne år, og også hos eksisterende fodbolddommere har der været trængsel på skolebænken.

Læs nyheden

Log ind