MENU

Måned

Færre disciplinærsager på DBU Jyllands skrivebord i 2017

For andet år i træk faldt antallet af disciplinærsager hos DBU Jylland. Især glæder et fald i voldsomme sager formanden for DBU Jyllands disciplinærudvalg.

Læs nyheden

Min Mening: Vi kæmper videre for de frivillige

Det frivillige foreningsliv har været på dagsordenen til mange debatter her i forbindelse med kommunalvalget. Men kampen for gode vilkår til fodboldklubberne er først lige begyndt.

Læs nyheden

Nordjysk debat om de vanskeligste årgange

Region 1: På to velbesøgte temaaftener i det nordjyske har klubfolk vendt og diskuteret de årgange, som traditionelt er sværest at holde fat i. Det er de ældste ungdomsårgange, samt de yngste seniorspillere.

Læs nyheden

Jyske fodbolddommere vilde med uddannelse

Lars Vesterbæk er bare én af de flere end 500 jyske fodbolddommere, som har brugt sin fritid på at dygtiggøre sig på et af DBU Jyllands dommerkurser i 2017. Hør her, hvorfor fodbolddommeren har valgt at videreuddanne sig.

Læs nyheden

Nåle-regn i Ribe BK

I Ribe BK blev hele 14 frivillige hædret med DBU Jyllands Sølvnål til klubbens 100-års jubilæum.

Læs nyheden

Håndbold-ikon kickstarter fodboldweekend med nye toner

Den første weekend i januar står i fodboldledernes tegn, når DBU Jylland byder ind til nytårskur med Ulrik Wilbek ved mikrofonen fredag. Lørdag slår vi dørene op til Fodboldens Dag: En ny mødeform med workshops om formiddagen og delegeretmøde om eftermiddagen.

Læs nyheden

Indkaldelse til delegeretmødet

Lørdag den 6. januar slår MCH Herning Kongrescenter dørene op til 2018-udgaven af DBU Jyllands delegeretmøde. Repræsentanter fra de jyske fodboldklubber kan tilmelde sig til og med den 2. januar.

Læs nyheden

Fodboldmagasin hylder de frivillige

DBU Jyllands magasin, Jysk Fodbold, er ude med sit december-nummer, hvor der er et stort tema om de fantastiske fodboldfrivillige. Og denne gang har magasinet otte nye drone-optagede træningsøvelser. Du kan hente magasinet gratis i App Store og Google Play.

Læs nyheden

Storstævner fortsætter i nye klæder

Det 13 år lange samarbejde med Jyske Bank om bl.a. Jyske 3-bold storstævner er nået til ende i fuld forståelse mellem parterne. Storstævnerne fortsætter dog - men i en lidt anderledes form.

Læs nyheden

Statistiknørderi: Disse cifre sluttede efterårets kampe med

I Premier League er 1-0 det hyppigst forekommende resultat, men i DBU Jyllands rækker kommer det ikke engang i top 10. Vi har lavet en top 5 over de hyppigste resultater i DBU Jylland rækker i efteråret.

Læs nyheden

Log ind