MENU

Læs formandens skriftlige beretning

Man kan nu finde Bent Clausens skriftlige beretning for året 2017 her på hjemmesiden. Han berører bl.a. temaer som fodboldens betydning for lokalsamfundet, frivillighed, børnefodbold og den igangværende reformproces af breddefodbolden.

foto: Sidsel Reitz Krarup

”Vi har mere end nogensinde behov for gode og velfungerende fodboldklubber for at kunne udvikle fodboldspillet i Danmark.
Men hvad er en god fodboldklub? Ja, det er der sikkert mange forskellige definitioner på. Og i mine øjne er det heller ikke noget, som hverken DBU eller DBU Jylland skal sætte en fast standard for.
Men der er helt klart nogle elementer, som efter min opfattelse kendetegner enhver god fodboldklub.”


Sådan skriver DBU Jyllands formand, Bent Clausen, i sin beretning for året 2017.

Og præcis hvad Bent Clausens tænker om den gode fodboldklub, kan du blive klogere på her, hvor hele beretningen kan hentes som et PDF-dokument.

I beretningen berører DBU Jyllands formand desuden emner som fodboldens betydning for lokalsamfundene, frivillighed, reformerne af breddefodbolden, børnefodbold, rekruttering og fastholdelse og meget andet.

På DBU Jyllands delegeretmøde i Herning lørdag den 6. januar 2018 vil Bent Clausen som supplement til den skriftlige beretning sætte fokus på nogle af de emner og temaer, som er vigtige for jysk og dansk fodbold netop nu.

Man kan læse mere om delegeretmødet og tilmelde sig her.


Læs også:


Alt om DBU Jyllands delegeretmøde 2018


Log ind