MENU

Måned

Min Mening: Frihed, lighed og fællesskab

Et stærkt fællesskab er, hvad der gør klublivet så unikt, som tilfældet er. Desuden er et godt og meningsfuldt sammenhold det bedste våben mod frafald.

Læs nyheden

Jysk Fodbold: Nye hold er ikke bare en modedille

Nye klubber dukker frem i landskabet med uformindsket styrke. Flere af dem med store armbevægelser. DBU Jyllands fodboldmagasin, Jysk Fodbold, har kigget nærmere på de nye spillere på banen.

Læs nyheden

Sæsonstart: Holdkort starter ved U13

Dit hold er henover sommerferien skiftet fra U12 til U13. Nu er det blevet et ungdomshold og så følger der bl.a. udfyldelse af holdkort med før hver kamp. Få vejledning til den opgave lige her.

Læs nyheden

Stævnekrydderi til børnenes fodboldefterår

Frederikshavn, Grenaa og Viborg er stoppestederne på Jyske 3-bold storstævnernes efterårsturné, som starter sidst i august. Giv dit børnehold (U6-U12) en unik fodboldoplevelse med intens spil på bande-baner, masser af aktiviteter udenfor banen og flotte medaljer. Helt gratis.

Læs nyheden

Sæsonstart: Guide til lovlige spillere

Den nye sæson står for døren, men har du helt tjek på, hvilke spillere du må bruge i sæsonens første kamp? Få tjek på reglerne her - også for nye spillere.

Læs nyheden

Vestjysk samarbejde om flere pigespillere

DBU Jyllands Region 2 og 3F Vest har indgået et samarbejde, der skal skabe flere pigespillere. Det tager sit afsæt i området omkring Lemvig, der har udfordringer med at engagere pigerne.

Læs nyheden

Tag hele holdet med til landskamp

Danmark skal have revanche mod Holland, når de tager imod på CASA Arena d. 15. september. Ved at gøre brug af klubtilbuddet, kan du få hele holdet med til billige penge.

Læs nyheden

Min mening: Flotte sølvmedaljer må ikke blive en sovepude

Kvindelandsholdets succes ved det netop overståede europamesterskab i Holland blev fulgt af historisk mange danskere. Det kan give et boost ude i fodboldklubberne - men vi kommer ikke sovende til flere piger og kvinder på fodboldboldbanerne. Det mener DBU Jyllands formand i denne kommentar.

Læs nyheden

Sæsonstart: Nye regler og nye navne

Op til sæsonstart skal du være opmærksom på, at enkelte rækker har fået nye navne, men derudover er der også kommet nye regler for bl.a. gule kort. Bliv opdateret lige her.

Læs nyheden

Udvikl dine skills med M-Station

Nu kan trænere få ideer og inspiration til at udnytte mulighederne med en M-Station på gratis trænerseminar 31. august på DBU Hotel & Kursuscenter i Tilst.

Læs nyheden

Log ind